Τα Ουράνια Όντα ή Οτιδήποτε κι αν Είναι, Έρχονται στη Γη

Ο Philip Mantle, είναι ένας έμπειρος και σεβαστός ερευνητής UFO. Έχει ξοδέψει αρκετό χρόνο προκειμένου να αντλήσουμε εμείς από την εκτεταμένη εμπειρία του, τον «πραγματικό» κόσμο του UFOs.

Και λέμε τον πραγματικό, μέσα σε εισαγωγικά, διότι για τον καθένα η πραγματικότητα μπορεί να είναι από εντελώς διαφορετική έως και να διαφέρει μέσα από τις πτυχές που θέλει να δει ή μπορεί να βλέπει ή ακόμα και να επιλέγει να δει.

Ο Mantle αποφεύγει τον πειρασμό να υποστηρίξει οποιαδήποτε υπόθεση σχετικά με τη φύση και την προέλευση των εξωγήινων, εστιάζοντας αντ’ αυτού στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων και μια άγνωστη πραγματικότητα με την οποία, ίσως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε, όσο κι αν θα θέλαμε ή θα επιθυμούσαμε να έρθουμε σε «επαφή».

Όπως και να έχει μας φέρνει μπροστά σε μία εκπληκτική διορατικότητα η οποία είναι για ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που σκέφτονται «έξω από το κουτί».

Είναι σημαντικό, το γεγονός ότι δεν παίρνει κάποια συγκεκριμένη θέση και εξηγεί ότι «είναι πολύ περίπλοκο και δεν γνωρίζουμε σίγουρα», σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι «ξέρουν» ποιοι είναι αυτοί οι άγνωστοι, από που έρχονται, που πηγαίνουν, ποιος είναι ο πραγματικός και αληθινός σκοπός τους.

Συνήθως, τέτοιοι άνθρωποι είτε έχουν μία πραγματική επικοινωνία με τα ίδια τα όντα αυτά για να γνωρίζουν τέτοιες λεπτομέρειες είτε δεν έχουν την παραμικρή ιδέα αλλά διαθέτουν μεγάλη φαντασία.

Δείτε την καταπληκτική συνέντευξη που καλύπτει τα πάντα από στενές επαφές με περίεργα όντα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Σπύρος Μακρής diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications