Αννίτα Πάνια: Τέλος η περιπέτεια της παρουσιάστριας με την αστυνομία

Την Αννίτα Πάνια αναζητούσε η αστυνομία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναζητείται από την Κυριακή και μάλιστα η εκπομπή της δεν βγήκε στον αέρα, μολονότι οι συνεργάτες της βρίσκονταν κανονικά στο πόστο τους.

Σύμφωνα με το mononews το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε τέλος καθώς βρέθηκε συμβιβαστική λύση μεταξύ του σταθμού EPSILON, της Αννίτας Πάνια, του Μαίνανδρου Φουρθιώτη και της εταιρίας παροχής ιατρικών υπηρεσιών «COSMEDICAL» όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία «Αγαπηνός», που εκπροσωπεί την «COSMEDICAL»

“Όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία, η «COSMEDICAL» διασφάλισε πλήρως τα δικαιώματά της με την υπογραφή νέας σύμβασης μεταξύ των μερών, και πλέον δεν επιθυμεί την σύλληψη της κας Πάνια και των λοιπών αντιδίκων της μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν.

Σημαντικό ρόλο στην γρήγορη επίτευξη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς αποτέλεσε ο αμοιβαίος σεβασμών μεταξύ των αντιδίκων μερών και του δικηγορικού γραφείου, αναφέρει η «Αγαπηνός».”, έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τώρα πως όλα αυτά τα διαστρέβλωσαν(ως συνήθως) οι έγκυρες πήγες του καθεστώς μονο αυτές ξέρουν αφού εχθές έλεγαν αλλα για την Αννίτα Πάνια:

Ότι κατηγορείται από εργαζόμενη του καναλιού EPSILON για απειλή και εξύβριση, η οποία και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Αμαρουσίου!

Έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης που έχουν μαγαρίζει και το internet μετά την τηλεόραση έτσι άπλα..Ο όχλος ειναι τοσο βλάκας που δεν αναρωτιέται καν πως πληρώνονται όλοι αυτοί οι φερόμενοι ειδικοί που παριστάνουν τους αρθρογράφους σε αυτές τις έγκυρες πήγες.

Ειδικά οι αριστεροί την έχουν σε ιδιαίτερη "εκτίμηση" για δυο λογούς που δεν ειναι του παρόντος, ο ένας από αυτούς τους λογούς άφορα κάτι που ούτε καν έχουν σκεφτεί οι μάζες και το ίδιο έκαναν με μια άλλη, και ξερνούν μίσος και δηλητήριο ερπετών κατά της σε σχόλια ότι τάχα εκμεταλλεύεται, για να πάρουν και άλλους με το μέρος τους, κλασική τακτική συμμοριτών που εμφανίζονται πάντα ως φωστήρες για την "σωτηρία" του κόσμου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications