Το Παγωμένο Φεγγάρι πως βγήκε και τι δηλώνει:το πνευματικό νόημα και καταστροφικές επιπτώσεις στη Γη
Το Παγωμένο Φεγγάρι:το πνευματικό νόημα και καταστροφικές επιπτώσεις στη Γη

Ονομάζεται «Full Cold Moon». Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει όταν ο φυσικός μας δορυφόρος συμπίπτει με το πλησιέστερο σημείο της τροχιάς του προς τη Γη και μπορεί να παρατηρηθεί από οπουδήποτε στον πλανήτη όλη τη νύχτα.

Οι αστρονόμοι λένε το ψευδώνυμο Παγωμένο Φεγγάρι λόγω της βαριάς χιονόπτωσης το Φεβρουάριο και προέρχεται μια παράδοση ινδιάνικης φυλης, που ονομάζεται επίσης Ινδιάνοι της Αμερικής.

Όμως, οι ιθαγενείς Αμερικανοί στις Ηνωμένες Πολιτείες, επίσης, πιστεύουν ότι το "Παγωμένο Φεγγάρι" έχει μια πολύ διαφορετική έννοια από αυτη που λένε οι αστρονόμοι της εποχής μας, μιλάνε για μια πολύ ισχυρή επιρροή σε πνευματικό επίπεδο, αλλά ειναι και προφητικό.

Πνευματική έννοια
Μερικοί πνευματικοί ισχυρίζονται ότι το περίεργο Παγωμένο Φεγγάρι θα προκαλέσει μια κοσμική αλλαγή ενέργειας που τελικά θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη. Καθώς η πανσέληνος προσεγγίζει τη Γη, αυτή η δονητική αλλαγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός μας και να επιτύχει μια θετική αλλαγή στη ζωή.

Αστρολογικά μιλώντας, το φεγγάρι εμφανίζεται όταν η Σελήνη βρίσκεται στη Παρθένο. Αυτό παράγει μια πολύ ενεργή, ελεύθερη, παθιασμένη και άσχετη ενέργεια. Έτσι, όλες οι δονήσεις που σχετίζονται με τη Παρθένο θα μεταμορφωθούν, προκαλώντας μια έντονη έκρηξη ενέργειας.Η Παρθένος είναι γνωστή για μια σειρά από ισχυρές ιδιότητες και χαρακτηριστικά.

Επικείμενος μεγάλος σεισμός
Αλλά όπως έχουμε πει πριν, το φεγγάρι μπορεί επίσης να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη Γη. Ο Frank Hoogerbeets , ένας διάσημος ερευνητής σεισμών, που έχει προβλέψει επιτυχείς σεισμούς τα τελευταία χρόνια στην ιστοσελίδα του Ditrianum ,ο Hoogerbeets είπε σε μια πρόσφατη πρόβλεψη για μια σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση, μαζί με Παγωμένο Φεγγάρι που θα προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες για τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τον Hoogerbeets, η βαρυτική δύναμη που ασκείται από τον Ουρανό και τον Άρη αποσταθεροποιεί τις τεκτονικές πλάκες στη Γη, και θα προκαλέσει ισχυρούς σεισμούς στον πλανήτη. Ο ερευνητής πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρξει ένας μεγα-σεισμός που θα εξαπολύσει τεράστια καταστροφή απρόβλεπτων συνεπειών.

Καταστροφικές επιπτώσεις του φεγγαριού, σύμφωνα με την επιστήμη
Παρόλο που ο Hoogerbeets προβλέπει συνεχώς σεισμούς, οι "ειδικοί" αγνοούν πλήρως την έρευνά του λέγοντας ότι δεν υπάρχει σύγχρονη τεχνολογία ικανή να προβλέψει με ακρίβεια τις σεισμικές δραστηριότητες.

Αλλά το 1979, ο αστρολόγος Ρίτσαρντ Nolle επινόησε τον όρο superluna, και ορίζεται ως νέα ή πανσέληνος που συμβαίνει όταν ο φυσικός δορυφόρος βρίσκεται πάνω ή κοντά στην πλησιέστερη προσέγγιση Γης.Είναι ενδιαφέρον ότι κανένας δεν έδωσε σημασία στις εξηγήσεις τους μέχρι τις 19 Μαρτίου 2011, όταν η πανσέληνος έφθασε στα 203 χιλιόμετρα. Ξαφνικά, ο όρος "supermoon" έγινε δεκτός.

Ο λόγος ήταν ένα γεγονός που συνέβη οκτώ ημέρες πριν, στις 11 Μαρτίου του ίδιου έτους: ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία . Κάποιοι υπολόγισαν ότι η βαρυτική έλξη του φεγγαριού θα μπορούσε να προκαλέσει σεισμούς. Και επειδή η Σελήνη είναι ασυνήθιστα κοντά στη Γη στις 19 Φεβρουαρίου, η πρόβλεψη του Hoogerbeets μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η επίδραση του supermoon ειναι εμφανές στην παλιρροιακή δύναμη.

Όπως μπορούμε να δούμε, το φεγγάρι έχει επιδράσεις στη Γη και στους εαυτούς μας. Οι πνευματικοί μας λένε ότι η ενέργειά του μπορεί να αξιοποιηθεί για δικό μας όφελος, ενώ οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι θα προκαλέσει μεγάλη καταστροφή στον εύθραυστο μας πλανήτη. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε μόνο να μάθουμε τις πραγματικές επιπτώσεις του.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications