Ο ερευνητής που πρόβλεψε τον σεισμό της Αλάσκας προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μεγαλύτερος τις επόμενες εβδομάδες
Ο ερευνητής που πρόβλεψε τον σεισμό της Αλάσκας προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μεγαλύτερος τις επόμενες εβδομάδες

Στις 30 Νοεμβρίου, ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 7 της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το Anchorage , τη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας με πληθυσμό σχεδόν 300.000 κατοίκων. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος της Anchorage, Ethan Berkowitz, η ένταση του ξεπεράστηκε μόνο από το σεισμό του 1964 9,2 Ρίχτερ, που ήταν ο ισχυρότερος που έχει καταγραφεί στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο τρόμος της 30ης Νοεμβρίου κατέστρεψε δρόμους, κτίρια και άλλες υποδομές και άφησε πολλά μέρη χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, αλλά δεν υπήρξαν θάνατοι ή σοβαροί τραυματισμοί,παραμένουν σε επιφυλακή επειδή υπήρξαν εκατοντάδες μετασεισμοί.

Ο σεισμός ίσως προκλήθηκε από ένα μυστηριώδες παγκόσμιο σεισμικό κύμα χαμηλής συχνότητας. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να βρουν μια εξήγηση για τα μυστηριώδη σεισμικά κύματα, αλλά προφανώς θα τους αφορούν η καταστροφική ευθυγράμμιση του Ερμή, της Αφροδίτης του Άρη και τον Δία με την Γη.

Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο ανεξάρτητος ερευνητής Frank Hoogerbeets, ο οποίος προέβλεψε τον σεισμό της Αλάσκας λίγες ώρες πριν συμβεί.

Ο Hoogerbeets, είναι ο ιδρυτής της Ditrianum , μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εδρεύει στην Ολλανδία, η οποία επικεντρώνεται σε σεισμική δραστηριότητα που σχετίζεται με την πλανητική γεωμετρία. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2018 θα μπορούσε να υπάρξει ένας αποκαλυπτικός μεγα-σεισμός.

Ο Frank Hoogerbeets που πρόβλεψε ότι ένας ισχυρός σεισμός θα κλονίσει τον πλανήτη μας την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Και λίγες ώρες αργότερα συνέβη ο σεισμός στην Αλάσκα. Σύμφωνα με τον Hoogerbeets,αυτό ειναι το αποτέλεσμα απο την σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση που συμβαίνει στο ηλιακό σύστημα, είναι το αποτέλεσμα της βαρυτικής δύναμης που ασκείται από την Αφροδίτη, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Άρη στη Γη.

"Οι σεισμικές διαταραχές αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως φθάνοντας το μέγιστο μέγεθος 6 έως 7 της κλίμακας Ρίχτερ", γράφει ο Hoogerbeets στην ιστοσελίδα του.

"Όλη η εβδομάδα δεν θα είναι πολύ καλύτερη. Ειδικά από τις 7 έως τις 10 του μηνά μπορεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμο σημείο με τη δυνατότητα σεισμού μεγέθους 8 Ρίχτερ ή υψηλότερου. "

Ο Hoogerbeets υποστηρίζει ότι η χρήση προηγμένης τεχνολογίας που ονομάζεται Ευρετήριο Γεωμετρίας Ηλιακού Συστήματος (SSGI) μπορεί να προβλέψει πιθανούς σεισμούς.

Ο ερευνητής λέει ότι το πιο κρίσιμο σημείο θα προκύψει μεταξύ 21 και 25 Δεκεμβρίου και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, υπάρχει μια πιθανότητα ενός τεράστιου σεισμού, μεγέθους 8 ή μεγαλύτερου. Ο Hoogerbeets παρότρυνε επίσης τους ανθρώπους να λάβουν σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση αυτή, καθώς ολόκληρος ο κόσμος θα προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα αυτές τις μέρες.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications