Διάσημος ερευνητής προβλέπει έναν καταστροφικό μεγα-σεισμό για τα Χριστούγεννα
Ο διάσημος ερευνητής προβλέπει έναν καταστροφικό μεγα-σεισμό για τα Χριστούγεννα

Υπάρχει μια άνευ προηγουμένου αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας παγκοσμίως, ειδικά στη ζώνη ή τον δακτύλιο της πυρκαγιάς του Ειρηνικού.Ο τελευταίος μεγάλος σεισμός συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ινδονησία, προκαλώντας καταστροφικό τσουνάμι και περισσότερους από 2.000 θανάτους... Πολλοί αναρωτιούνται γιατί υπάρχει αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας παγκοσμίως τα τελείται χρονιά.

Ένα μέρος της επιστημονικής κοινότητας λέει το γελοίο: παρόλο που φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότεροι σεισμοί τα τελευταία χρονιά, είναι επειδή υπάρχουν περισσότερα σεισμικά όργανα ικανά να καταγράψουν περισσότερες σεισμούς(!) λες και μιλάνε για μικρούς σεισμούς. Ωστόσο, άλλοι έχουν άλλες εξηγήσεις.

Πιστεύουν ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ της ταχύτητας περιστροφής της Γης και της έντονης σεισμικής δραστηριότητας. Αυτή η θεωρία παρουσιάστηκε από τον Roger Bilham του πανεπιστημίου του Κολοράντο, και από την Rebecca Bendick του Πανεπιστημίου της Montana στην ετήσια συνάντηση του 2017 της Γεωλογικής Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες, μέσα στον περασμένο ενάμιση αιώνα υπήρξαν ορισμένες περίοδοι περίπου πενταετούς διάρκειας η κάθε μία, στη διάρκεια των οποίων η περιστροφή της Γης ήταν πιο αργή κατά μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου τη μέρα. Στη συνέχεια, μετά από αυτή την πενταετία της μικρής επιβράδυνσης της Γης, ακολούθησαν οι περίοδοι με τους αυξημένους ισχυρούς σεισμούς.

Και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι όλο και περισσότεροι σεισμοί πλήττουν χώρες σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρονιά . Αλλά το χειρότερο θα μπορούσε να έρχεται. Ένας διάσημος ερευνητής έχει προβλέψει ότι ένας μεγάλος σεισμός θα ταρακουνήσει τη Γη κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων φέτος και θα προκαλέσει μεγάλη καταστροφή.

«Η συσχέτιση είναι ξεκάθαρη. Η Γη μάς προσφέρει μια πενταετή προειδοποίηση για τους μελλοντικούς σεισμούς»,είχε δηλώσει ο Bilham το 2017 και επεσήμανε ότι σήμερα έχουν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια, αφότου η Γη άρχισε ένα νέο κύκλο επιβράδυνσης της περιστροφής της.«Συνεπώς», εκτίμησε ο Μπίλχαμ, «του χρόνου θα πρέπει να δούμε μια σημαντική αύξηση στους αριθμούς των μεγάλων σεισμών. Φέτος τη βγάλαμε καθαρή. Μέχρι τώρα είχαμε μόνο έξι ισχυρούς σεισμούς. Όμως από το 2018 θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε 20 το χρόνο», μετρήστε πόσοι μεγάλοι σεισμοί έγιναν το 2018 και επιβεβαιώθηκε .

Ο Frank Hoogerbeets, ένας διάσημος ερευνητής και σεισμολόγος στην ιστοσελίδα «Ditrianum: Global Earthquake Forecast» έχει προβλέψει ότι ένας μεγάλος σεισμός θα ταρακουνήσει εύθραυστο πλανήτη μας την επόμενη περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με αυτόν ο Ερμής, η Γη, ο Άρης, ο Δίας και η Αφροδίτη θα ευθυγραμμιστούν στις 21 Δεκεμβρίου, η οποία θα προκαλέσει μια «βαρυτική έλξη» που θα εξαπολύσει ένα ισχυρό και καταστροφικό σεισμό άνω των 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ο διάσημος ερευνητής πιστεύει ότι ο μεγάλος σεισμός πιθανότατα θα συμβεί μεταξύ 21 και 25 Δεκεμβρίου 2018. Πρόσθεσε επίσης ότι αυτή η προειδοποίηση είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους, δεδομένου ότι θα προετοιμάζονται για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων.

Ο Hoogerbeets είπε στην βρετανική ταμπλόιντ Daily Express : "Η τρέχουσα εκτίμηση είναι μεγάλης έκτασης από 7 έως 8 Ρίχτερ. Αυτή είναι μια πολύ έγκαιρη προειδοποίηση, επειδή πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα προετοιμάζουν ήδη τις διακοπές τους για τα Χριστούγεννα".

Ο Hoogerbeets χρησιμοποιεί ένα σύστημα που ονομάζεται "Δείκτης Γεωμετρίας Ηλιακού Συστήματος ή SSGI για την πρόβλεψη σεισμών. Το σύστημα αναλύει τις γεωμετρικές θέσεις των πλανητών για τους υπολογισμούς του. Ωστόσο,ο Hoogerbeets δεν ανέφερε τα μέρη όπου θα συμβεί αυτός το μεγάλος σεισμός.

Επιτυχείς προβλέψεις
Αν και οι επιστήμονες έχουν αποκλείσει την προειδοποιήσεις του Hoogerbeets, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει πιθανός τρόπος να προβλέψουμε με ακρίβεια τους σεισμούς, και πήγαν να τον συκοφαντήσουν για παραπληροφόρηση και δήθεν hoax πράκτορες της cia που παριστάνουν τους δημοσιογράφους το 2017 σε μια γνώριμη για εμάς αγγλόφωνη ιστοσελίδα,η αλήθεια είναι άλλη. Ο ερευνητής έχει μια πραγματικά εκπληκτική ακρίβεια, προβλέποντας τη συντριπτική πλειοψηφία ισχυρών σεισμών όπως συνέβη στις 5 Αυγούστου στις ακτές του ινδονησιακού νησιού Lombok , κοντά στο Μπαλί, όπου πέθαναν 37 άνθρωποι. Αυτή ήταν μόνο μια από τις σωστές προβλέψεις του Hoogerbeets, αν και για τους επιστήμονες δεν αρκεί.

Αρνούνται να δεχτούν αυτή την ιδέα πρόβλεψης σεισμών και ίσως πρέπει να δώσουν προσοχή σε έναν από τους σπουδαίους φυσικούς της ιστορίας μας, τον Νίκολα Τέσλα , ο οποίος είπε: «Την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίζει να μελετάει τα μη φυσικά φαινόμενα, θα προχωρήσει περισσότερο σε μια δεκαετία από ό, τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της» και αυτό έκαναν οι Γερμανοί επι Χίτλερ .

Μια άλλη εξήγηση για την αύξηση των σεισμών
Από την άλλη πλευρά, διάφοροι ερευνητές λένε ότι η προσέγγιση του γνωστού πλανήτη Nibiru προκαλεί την αύξηση των φυσικών καταστροφών σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Σύμφωνα με αυτούς η βαρυτική έλξη που ασκεί ο Nibiru είναι τόσο δυνατός που προκαλεί κινήσεις των τεκτονικών πλακών στον πλανήτη μας,υποστηρίζουν επίσης ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στην πόρτα της αποκάλυψης . Πιστεύουν ότι η πρόσφατη ανακάλυψη του «Goblin», ένας πλανήτης που βρίσκεται πέρα ​​από τον Πλούτωνα, είναι στην πραγματικότητα η απόδειξη της ύπαρξης του Nibiru.

Σε αναμονή λοιπόν αν ο Will Hoogerbeets θα είναι και πάλι σωστός στις προβλέψεις του!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications