Παράξενο θαλάσσιο πλάσμα βρέθηκε στην Αυστραλία!
Παράξενο θαλάσσιο πλάσμα βρέθηκε στην Αυστραλία!

Ένα παράξενο θαλάσσιο πλάσμα, που μοιάζει με μαλάκιο ή με μέδουσες η με χταπόδι, βρέθηκε σε μια παραλία στη δυτική Αυστραλία, κοντά στην πόλη Broome.

Οι φωτογραφία ειναι από μια μητέρα που με την κόρη της βρηκαν αυτό το πλάσμα όταν έκαναν βόλτα κατά μήκος της παραλίας, και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Reddit με αίτημα να της εξηγήσουν τι ζώο ειναι αυτό .

Το μυστήριο πλάσμα έχει ένα λευκό και μαύρο χρώμα και πολλά μικρά πλοκάμια, και στο κέντρο είναι κάτι σαν στόμα.

Τελικά, ένας από τους χρήστες πρότεινε ότι ίσως είναι ένα πλάσμα από την οικογένεια θαλασσιάς ανεμώνη (Sea anemones Actiniidae). Σύμφωνα με αυτό το χρήστη, μοιάζει με μια ριζοφόρα ανεμώνη, επίσης γνωστή ως Dofleinia armata.

Ωστόσο, το χρώμα αυτού του πλάσματος δεν ειναι στο συνηθισμένο χρώμα των ανεμώνων. Δεν υπήρχαν άλλες αξιόπιστες εκδοχές και έτσι δεν ήταν δυνατόν να καθοριστεί τι θαλάσσιο πλάσμα ειναι αυτό, οι ανεμώνες είναι πολύ επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Οι ανεμώνες είναι σαρκοφάγα ζώα,αλλά επειδή δεν μπορούν να μετακινούνται πάρα πολύ εύκολα, εξαρτώνται απ'την τροφή που θα μπλεχτεί στα εκτεταμένα πλοκάμια τους ή το περιστόμιο τους.Το θύμα που πιάνεται ναρκώνεται πρώτα με την ενέργεια των κνιδοφόρων κυστεών τους και μετά προωθείται με το στόμα στη γαστρική κοιλότητα για πέψη.Το τμήμα της τροφής που δεν χωνεύεται αποβάλλεται από το στόμα.

Εδώ πως ειναι οι θαλάσσιες ανεμώνες μοιάζει άλλα ειναι διαφορετικό ζώο, περισσότερο με χταπόδι μοιάζει πάρα με αυτό .Παρεμπιπτόντως τα χταπόδια έχουν εξωγήινη καταγωγή και δεν μοιάζουν με κανένα άλλο ζώο στην Γη από θέμα γενετικής που ειναι πιο κοντά σε αυτο των εξωγήινων Greys. Τα χταπόδια έχουν τρεις καρδιές και το αίμα τους περιέχει χαλκό. Επίσης για ζώα ειναι πολύ έξυπνα..

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications