Η αδελφή του 19χρονου Αλβανού μιλά για τη δολοφονία της φοιτήτριας (VID)
Η αδελφή του 19χρονου Αλβανού μιλά για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Η αδελφή του 19χρονου αλβανικής καταγωγής μίλησε στο Open TV και έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη, επιχειρώντας να επιρρίψει την ευθύνη στον 21χρονο Ροδίτη που επίσης κατηγορείται.

Με αφορμή το βίντεο που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα, η αδελφή του κατηγορούμενου είπε ότι «είχε καλές σχέσεις με την κοπέλα, φαίνεται στο βίντεο ότι αυτή τον αγκαλιάζει και τον φιλάει. Δεν είχε θέμα η κοπέλα να φύγει μαζί του, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι της. Τα πάντα έγιναν, όταν εμφανίστηκε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης».

Η γυναίκα σημείωσε ότι «πλέον, κατάλαβε ότι έπρεπε να επιμείνει περισσότερο για να την πάνε στο νοσοκομείο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να χτυπήσει τον φίλο του. Επρεπε να το κάνει για να σώσει την κοπέλα», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε νωρίτερα ότι ο 19χρονος έχει αναιρέσει την αρχική του κατάθεση/ομολογία.

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Της έδεσαν τα πόδια για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί

Παγώνουν το αίμα οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες όχι μόνο πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα την κοπέλα, αλλά και της έδεσαν με σκοινί τα πόδια, προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

Μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν. Γι αυτό και της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications