Anonymous Greece: «Έλληνες ξυπνήστε! Ας το κάνουμε όπως η Γαλλία» -  Μαζέψτε τους πρώτα από τις «έγκυρες πήγες» μαζικής αποβλάκωσης!!
Anonymous Greece: «Έλληνες ξυπνήστε! Ας το κάνουμε όπως η Γαλλία» -  Μαζέψτε τους πρώτα από τις «έγκυρες πήγες» μαζικής αποβλάκωσης!!

Όσο είναι μαζεμένοι σε αυτές τις έγκυρες πήγες που τους λένε μέρα νύχτα ψεμματα και όσοι δεν ειναι μαζί τους ειναι ακροδεξιοί φασίστες ναζι, και τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους και τους πατάνε και like μην περιμένετε κανένα ξεσηκωμό μαλιστα έχουν κάνει και δεδομένα ψέμματα τους οι περισσότεροι..

Περιττό να πούμε ότι πάνω από 20 έγκυρες πήγες με χιλιάδες like και όλες στην πρώτη θέση ανήκουν στους «εκλεκτούς» επανδρωμένες σε χρήσιμους ηλίθιους που παριστάνουν τους Δημοσιγράφους, ακομα και μερικές δηθεν ανεξάρτητες η δηθεν πατριωτικές. Αφού δεν είχαν υπολογίσει το ίντερνετ τόσα χρονιά, το 2017 έδωσαν εντολή σε facebook google να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες και να προωθεί δίκες τους , και αρχισαν αυτα περί fake news και θεωρίες συνωμοσίας!

Για να δουν οι νοήμονες σε τι matrix ζει η αγέλη, ένα απλό παράδειγμα με το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας , λένε έτσι ένα στοιχείο η γεγονός η μια πληροφορία και αυτόματα δεν υπάρχει ως δια μαγείας!! και συνεχίζουν να ζουν στο matrix ήσυχοι ότι τελικα ηταν θεωρίες συνωμοσίας, ένα μικρο παράδειγμα πως ελεγχεις την αγέλη πολύ εύκολα ακόμα και πως σκέφτεται .

Κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Γαλλίας και να αντισταθούν στα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης απευθύνουν οι Anonymous Greece.

«Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται την κυβέρνηση αλλά η κυβέρνηση να φοβάται τον λαό!», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους στην σελίδα τους στο Facebook.

«Γιατί θα πρέπει να ανεχόμαστε όλα αυτά που μας κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση; Φορολογίες, πλειστηριασμοί, ανεργία… και η λίστα συνεχίζεται. Ας αντισταθούμε όλοι μαζί όπως η Γαλλία και θα τα καταφέρουμε», επισημαίνουν μεταξύ άλλων και προσθέτουν:

«Θα μας ακολουθήσετε σε ένα τέτοιο event ή θα κοιτάτε από τον καναπέ;».

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications