Της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν ζωντανή στη θάλασσα!
Της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν ζωντανή στη θάλασσα!!!!

Ο δικηγόρος της οικογένειας φέρνει στο φως νέα ανατριχιαστικά στοιχεία. Οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη έκαναν ό,τι μπορούν για να της αφαιρέσουν τη ζωή. Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι ακόμα κι αν συνέλθει μέσα στο νερό δε θα μπορεί να λυθεί. Μηνύσεις από την οικογένεια μετά τις χυδαίες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν το άτυχο κορίτσι στα 21 χρόνια του.

Όχι μόνο το πέταξαν αναίσθητο αλλά ζωντανό στο νερό –όπως βεβαιώνει και ο ιατροδικαστής– αλλά… φρόντισαν και να δέσουν τα πόδια της φοιτήτριας! Έτσι εξασφάλισαν ότι ακόμη κι αν εκείνη συνερχόταν, δε θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια και να σωθεί! Αυτό αποκαλύπτει μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του.

“Οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα… της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της“ γράφει ο κύριος Κούγιας.

Μηνύσεις για τις χυδαιότητες στο διαδίκτυο Στην ίδια επιστολή, ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρεται και στα υβριστικά και χυδαία σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο σε βάρος της άτυχης κοπέλας, μεταξύ αυτών και μια ανάρτηση στο προφίλ πολιτευτή της Ρόδου.

“Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια “Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους. Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας”.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications