Φυλακές Δομοκoύ: Ο Άη Βασίλης έστειλε δώρα αλλά δεν έφτασαν ποτέ
Φυλακές Δομοκoύ: Ο Άη Βασίλης έστειλε δώρα αλλά δεν έφτασαν ποτέ

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9:00΄το πρωί της Κυριακής στις φυλακές Δομοκού όταν εντοπίστηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ύποπτο δέμα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε πυροτεχνουργός της Ασφάλειας Λαμίας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αφού αρχικά υπέθεσαν ότι πρόκειται για τρομοδέμα.

Τελικά όταν έγινε ο έλεγχος διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν βόμβα και έτσι το άνοιξαν για να διαπιστώσουν ότι το δέμα περιείχε κάποια "δώρα", όπως 6 κινητά τηλέφωνα, 10 κάρτες sim, φορτιστές και χασίς, που ποτέ όμως δεν έφτασαν στον παραλήπτη τους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι κάποιος από τους αυτούς που ήρθαν στο επισκεπτήριο της Παρασκευής, ήταν περίπου 50 άτομα, θα φοβήθηκε την τελευταια στιγμή και ξεφορτώθηκε τα "δώρα" στον κάδο απορριμάτων.

Δείτε τι αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Κ.Κ.Δομοκού

«Σήμερα στις 23/12/2018 το πρωί σε εξωτερικό χώρο του Κ.Κ.Δομοκού μετά από έλεγχο συναδέλφων Εξωτερικών Φρουρών βρέθηκε τοποθετημένο σε κάδο απορριμμάτων ένα καλά συσκευασμένο δέμα που μετά τον έλεγχο και το άνοιγμα του με συνδρομή της Αστυνομίας περιείχε 6 κινητά τηλέφωνα ,10 κάρτες sim ,3 φορτιστές και μια σακούλα με 48 γραμμάρια ναρκωτικές ουσίες(χασίς)»

Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Κ.Κ.Δομοκού

Πηγή: lamiareport.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications