Μεγάλα οικονομικά μπλεξίματα για τον Βασίλη Τσιάρτα  Τυχαίο?
Μεγάλα οικονομικά μπλεξίματα για τον Βασίλη Τσιάρτα τυχαίο???

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά με αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπος με την εφορία και τις τράπεζες. Συγκεκριμένα. σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σουρέλη, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, όπως χιλιάδες άλλα ακίνητα,βγήκε η πολυτελής κατοικία με πισίνα που διατηρεί στο Μαρούσι ο πρώην άσος της μπάλας.

Μια επένδυσή του ύψους 450 χιλιάδων ευρώ σε βιομηχανία κεραμοποιίας αποδείχτηκε καταστροφική και σε συνδυασμό με την κρίση είχε ως αποτέλεσμα ο «El Mago» -παρατσούκλι που του χάρισαν οι Ισπανοί όταν αγωνιζόταν στη Σεβίλη- να δει σήμερα το σπίτι του να εκπλειστηριάζεται για περίπου 1 εκ. ευρώ… Τη σεζόν 2006-07, όταν αγωνιζόταν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς αποφάσισε να ξαναδώσει ζωή σε μια παλιά βιομηχανία κεραμοποιίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλεξάνδρεια .

Τον Νοέμβριο του 2006, λίγους μήνες πριν εγκαταλείψει οριστικά τα γήπεδα, μαζί με τον γαμπρό του και έναν συνέταιρο συνέστησε εταιρεία με την επωνυμία ΒΑΚΟ Α.Ε….»

Η κρίση στην Ελλάδα άλλαξε τα δεδομένα. Το ρεπορτάζ προσθέτει: «Ο παλαίμαχος άσος είχε ήδη βάλει υποθήκη τη βίλα του στο Μαρούσι προκειμένου να πάρει το 2008 δύο δάνεια συνολικού ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ.

Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός του και από τα προηγούμενα χρόνια άγγιζε πλέον τα 3,8 εκ. ευρώ….». Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εφορία έχει έχει εγγράψει υποθήκη στο σπίτι του προς 560 χιλιάδες ευρώ για οφειλές προς τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, η οποία στις 22 Μαρτίου 2016 προχώρησε σε αναγκαστική κατάσχεση για περίπου 260 χιλιάδες ευρώ.

Όσον αφορά τις τράπεζες: «Στις 14 Μαΐου 2018 η τράπεζα επισπεύδει την αναγκαστική κατάσχεση του ακινήτου για 200.000 ευρώ.

Την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η βίλα του ποδοσφαιριστή στο Μαρούσι που είχε μπει υποθήκη για τα δάνεια βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς 1.060.000 ευρώ.

Πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή λένε ότι το ακίνητο δεν πουλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο ίδιος κάνει ενέργειες για να το σώσει…»

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

"Τυχαίο"; Δεν νομίζω!!!
Του "την φυλάγανε" μετά από τόσα που έγραφε εναντίον τους και ήρθαν τα "χαιρετίσματα" της εξουσίας και του δείχνουν ποιός κάνει κουμάντο....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications