Αυτή είναι η fake «ιστορική» φωτογραφία της Γης από το Διάστημα πριν από 50 χρόνια
Αυτή είναι η fake «ιστορική» φωτογραφία της Γης από το Διάστημα πριν από 50 χρόνια

Όταν τα ΜΜΕ λένε ένα ψέμα τότε γίνεται αλήθεια, δεδομένου ότι πολλοι λειτουργούν με βάση ότι τους μάθεις (σαν τα ζώα) αυτοί στην συνεχεία αναπαράγουν ότι τους λένε με αντίληψη ζώου, και κάπως έτσι γίνεται ένας φαύλος κύκλος που παρασύρουν και τους άλλους , με αυτό το σύστημα λειτουργεί και η δημοκρατία, βάζεις τους ηλίθιους να "αποφασίζουν" και δηθεν έχουν άποψη δηλαδή οτι τους μάθεις !! δεν ειναι τυχαίο οτι η δημοκρατία ειναι ιουδαϊκή και οχι ελληνική όπως λένε στο πόπολο! και ένας δεν έχει βρει τόσα χρονιά να πει ότι ειναι ιουδαϊκή!η μήπως βγήκε ο Λεωνίδας με εκλογές?

Με τον ίδιο τρόπο όλα τα αριστερά ψέμματα έχουν γίνει δεδομένα από τον όχλο που κατα τα λέει την άποψη του τωρα πως ειναι άποψη του όταν πχ 1000 άτομα λένε τα ίδια που τους έχουν μάθει? ...Έτσι ένα ψέμα που διαδίδουν ειναι το παρακάτω:

Ηταν 24 Δεκεμβρίου του 1968 στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) όταν οι αστροναύτες του «Απόλλων 8», απαθανάτισαν για πρώτη φορά τον πλανήτη μας από το διάστημα, ενώ βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη.

«Η αυγή της Γης είναι το σύμβολο του πόσο εύθραυστο είναι το περιβάλλον μας» λέει στην Repubblica ο Ιταλός αστροναύτης Ρομπέρτο Βιτόρι που έχει «πετάξει» τρεις φορές μέχρι τώρα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό .

«Αυτή η φωτογραφία της Γης, με γεμίζει με μια αίσθηση λύπης, επειδή έχω δει τη Γη από τον ISS, και από εκεί με θέα το γαλάζιο χρώμα, το οποίο μεταδίδει θετική ενέργεια.

Αν μπορώ να ταυτιστώ με το εκείνους που τράβηξαν αυτή τη φωτογραφία, αντιλαμβάνομαι ένα διπλό συναίσθημα, τη μοναξιά του να είσαι τόσο μακριά από το πιο όμορφο μέρος στο ηλιακό σύστημα, τον μπλε πλανήτη μας, αλλά και τη γνώση για τις επιθέσεις που δέχεται το οικοσύστημα» λέει.

«Ακόμα και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αυτό που βλέπουμε είναι, εντελώς διαφορετικό από την καθημερινή εμπειρία. Αν κοιτάξουμε τον ουρανό μοιάζει ατελείωτος, αλλά είναι μόνο 100 χιλιόμετρα μακριά. Ακόμη περισσότερο και με την τεχνολογική πρόοδο μας, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να απομακρύνουμε τις ρυπογόνες δραστηριότητες έξω από το οικοσύστημα μας» προσθέτει ο Ιταλός αστροναύτης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Αυτή η φώτο ειναι fake που την παρουσιάζουν για αληθινή μαζί με το άνωθεν παραμύθι ! το γιατί και πως ας ψάξουν μονοί τους όσοι δεν ανήκουν στα Γκοΐμ! ειναι απίστευτο πως έχουν κάνει δεδομένα τόσα ψεμματα απο έγκυρες πήγες που ειναι εστίες αριστερής προπαγάνδας και που μερικά δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική, το άνωθεν ειναι πταίσματα μπροστά σε άλλα τερατώδες ψέμματα τους.

 

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

πες στον κόσμο γιατί είναι fake ρε,είσαι κολλημένος τέλος. και μιλας για γκοιμ από την στιγμή που είσαι χειρότερος. μπήκες στην διαδικασία να γράψεις μόνο και μόνο για πεις στον κόσμο να ψάξει??

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications