Φρικιαστική ομολογία: Η φοιτήτρια μας παρακαλούσε και εμείς την πετάξαμε στα βράχια
Φρικιαστική ομολογία: Η φοιτήτρια μας παρακαλούσε και εμείς την πετάξαμε στα βράχια

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, ο 19χρονος Αλβανός έκανε μια φρικιαστική ομολογία στις Αρχές για το φόνο της φοιτήτριας.

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα.

»Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε.

»Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε.

»Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου.

»Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο.

»Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε.

»Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο.

»Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε.

»Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε».

»Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος της Ροδιακής, Μιχάλης Μαστής, η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στην ερημική τοποθεσία 50 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου.

Μάλιστα ο 19χρονος Αλβανός που έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στο έγκλημα φέρεται να δήλωσε πως η ίδια τους παρακαλούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου, η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 23χρονου συγκατηγορούμενου στη Λίνδο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός της.

Όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις των δύο νεαρών, οι οποίοι υπέπεσαν σε απανωτές αντιφάσεις, φέρονται να πρότειναν ερωτική συνεύρεση στην νεαρή φοιτήτρια, η οποία αρνήθηκε, με τους δύο να την χτυπούν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο, ενδεχομένως σίδερο, σιδερώματος, ενώ ο 19χρονος πιθανόν να την έπιασε από τον λαιμό.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα στο κεφάλι.

Οι φερόμενοι ως δράστες φαίνεται πως θεώρησαν ότι είναι νεκρή και αποφάσισαν να ξεφορτωθούν το πτώμα της νεαρής, στην δύσβατη περιοχή Φώκια, στους Πεύκους, όπου την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.

Την Πέμπτη μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την πολιτική αγωγή υπέρ της οικογένειας Τοπαλούδη, θα μεταβεί στη Ρόδο και θα εμφανιστεί ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας, προκειμένου να ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης των διερευνώμενων πράξεων, ανακριτική πράξη από την Λιμενική Αρχή αλλά και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications