Μήπως έδωσα πρόστιμο στο Star για το Greece’s Next Top Model γιατί δεν κράτησαν τα δυο πρότυπα που προωθούν;
Μήπως έδωσα πρόστιμο στο Star για το Greece’s Next Top Model γιατί δεν κράτησαν τα δυο πρότυπα που προωθούν;

Πρόστιμο στον τηλεοπτικό σταθμό Star για το ριάλιτι παιχνίδι Greece’s Next Top Model επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ειδικότερα, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Star για το Greece’s Next Top Model, κρίνοντας πως το περιεχόμενο του προγράμματος υποβαθμίζει την ποιότητα, σύμφωνα με το typologies.gr.Επίσης, το ΕΣΡ εξέδωσε σύσταση για την εκπομπή, ζητώντας να αναφέρεται η ένδειξη «απαραίτητη η γονική συναίνεση».

Έχουμε βρει νέο τρόπο διασκέδασης αφού τηλεόραση δεν βλέπουμε εδώ και κάτι χρονιά, καθε φορά παίρνουμε ποπ κορν που λέει ο λόγος και διαβάζουμε τι γράφουν στα βίντεο του Greece’s Next Top Model στο youtube, αυτά τα άτομα με λοβοτομή παιδιά της μασονίας, μιλάμε για άτομα ένα βήμα πριν την νοητική υστέρηση που θεωρούνται μορφωμένοι,από το πως κράζουν άτομα που ειναι ειλικρινείς και οχι διπρόσωπα, επίσης στην πορεία κράζουν άτομα που υποστήριζαν τοσο καιρό, ενώ φαινόταν από την αρχή ότι δεν άξιζαν και τις υποστήριζαν μέχρι χθες, μαντέψτε τι ψήφισαν αυτοι στις εκλογές! μέχρι πόσο εύκολα ακολουθούν τις μαρξιστικές τακτικές.

Θα παραλείψουμε όλα αυτα και θα σταθούμε σε δυο που προωθεί το γνωστό σύστημα:

Έβαλαν μια μαύρη που ηταν και κακάσχημη και αδίσταχτη που ήθελε να βγει και πρώτη αντί να καταλάβει ότι την έβαλαν εκεί άπλα για να κάνουν πλύση εγκεφάλου, για να περάσουν την γνωστή προπαγάνδα, και δώσε σχόλια υπέρ της από αριστερά troll για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη, αν δεν τους πληρώνουν με 50 λεπτά το σχόλιο, μιλάμε για άτομα εντελώς ηλίθια που κάνουν δεδομένο οτι τους λέει η μασονία.

Λες μια χοντρή χοντρή; κάνεις μπόουλινγκ!, να την λες αδύνατη ώστε να νομίζει ότι ειναι μοντέλο και να έχει μια λάθος εικόνα και να συνεχίζει να τρώει! επίσης με αυτο το τρόπο προωθούν και την υποκρισία, εκτός την παχυσαρκία, δείτε στην Αμερική τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας σε στατιστικά και τα επακόλουθα του.

Στην εικόνα ειναι η Μικαέλα Φωτιάδη(η μονή που άξιζε μαζί με μια Εύη) και στις δυο αυτές κάνουν "μπόουλινγκ" με ύβρεις και βωμολοχίες γιατί δεν ειναι διπρόσωπες και ότι ειναι το λένε επίσης δεν έγιναν ενα με την αγέλη τις αλλες εκεί μέσα παιδική χαρά,(οποιος δεν ακολουθεί το κοπάδι ειναι ο κακός) αυτοί που θεωρούν μπόουλινγκ να πεις σε μια με παραπάνω κιλά οτι ειναι χοντρουλά! δηλαδή όποιος λέει τα αυτονόητα και οχι αυτά που λέει το μαρξιστικό καθεστώς ειναι ο παράλογος ο φασίστας και διάφορες τέτοιες αριστερές ταμπέλες! υπέροχος κόσμος υποκρισίας...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications