Σημαντική ανακοίνωση για τις μικρές μούμιες με τα τρία δάκτυλα στο Περού, ειναι εξωγήινοι!!

Οι περουβιανές μούμιες με τρία δάχτυλα, ειναι εξωγήινα οντά, είναι καιρός να γίνει τελικά αποδεκτό από την φερόμενη και ελεγχόμενη επιστημονική κοινότητα...

Στις 19 Νοεμβρίου οι ερευνητές του The Alien Project, οι οποίοι έκαναν μελέτες, πραγματοποίησαν τηλεοπτική παρουσίαση σχεδόν πέντε ωρών σχετικά με τα τελευταία ευρήματα και αναλύσεις τους, στο Παλάτι του Κογκρέσου της Δημοκρατίας του Περού στη Λίμα, με επικεφαλής τον περουβιανό κοινοβουλευτικό Armando Villanueva Mercado.

Στο συνέδριο αυτό έλαβαν μέρος πολλοι επιστήμονες που έχουν αναλύσει τις περίφημες μούμιες της Nazca, οι οποίες παρουσιάζουν ανωμαλίες, ειδικά τις μικρότερες μούμιες ύψους 60 cm, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές από κάθε άνθρωπο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, δόθηκαν πολλές εντυπωσιακές πληροφορίες με την παρουσίαση διαφανειών που δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA και την ανατομία σε μούμιες που βρέθηκαν στην πεδιάδα της Nazca.

Μερικά από τα ευρήματα της τελευταίας παρουσίασης:

Η εξέταση DNA στις μούμιες δείχνει ότι δεν έχουν καμία σχέση με οποιοδήποτε άνθρωπο ή γνωστό ζώο στο πλανήτη μας.

Τα οστά στις μούμιες είναι κούφια, αλλά άκαμπτα, παρόμοια με τη δομή των οστών σε πουλιά. Υπάρχει ορατή φθορά στις αρθρώσεις μεταξύ των οστών, γεγονός που δείχνει ότι τα όντα ήταν προχωρημένης ηλικίας όταν ηταν ζωντανά.

Η 3D σαρώσεις στις μούμιες δείχνουν το εσωτερικό τους, τα οστά, τα όργανα, τους μυς, το λίπος, και αυγά!

Τα δεδομένα δεν συμπίπτουν με κανένα γνωστό είδος, επομένως είναι πολύ πιθανό ότι πρόκειται για ένα άγνωστο είδος με εντελώς διαφορετική δομή και σχέση τον άνθρωπο, αφού ειναι πιο κοντά στα ερπετά γενετικά .

Τα χαρακτηριστικά που μοιάζουν με αυγά στη μούμια είναι διαφόρων μεγεθών, γεγονός που δείχνει διαφορετικά στάδια ανάπτυξης. Ένα έμβρυο φαίνεται σε ένα από αυτά τα αυγά.

Όπως αναφέρθηκε από τον Περουβιανό Armando Villanueva Mercado, το Περουβιανό Υπουργείο Πολιτισμού προσκλήθηκε στην παρουσίαση, στην οποία αργότερα δεν συμμετείχε. Ωστόσο, παρακολούθησαν και άλλοι ακαδημαϊκοί επισκέπτες απο τα πανεπιστήμια στο Περού, με εκπροσώπους των σχολών αρχαιολογίας.

Και φυσικά, στο τέλος της παρουσίασης, οι αρχαιολόγοι παραπονέθηκαν ότι δεν συμμετείχαν στις αναλύσεις, ως εκ τούτου, αμφισβήτησαν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, μια ερευνήτρια σε συνέντευξη στο τέλος της παρουσίασης, δήλωσε ότι τα επιστημονικά όργανα του Περού είχαν προσκληθεί από την αρχή. Αυτή την τακτική εφαρμόζει το σύστημα για να λέει μετά οτι αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχειά .

Ωστόσο, οι διεθνείς ανεξάρτητοι επιστήμονες φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει την ομάδας που έκανε την ανακάλυψη και τις αναλύσεις,και το συμπέρασμα ειναι ότι οι μούμιες της Nazca δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εξωγήινοι και αυτοί;Μα όλοι οι υποχθόνιοι να είναι εξωγήινοι;
Πόσα είδη και πόσες φυλές ζουν στα έγκατα της γης χιλιάδες χρόνια τώρα;Πόσους ανθρώπους κλέβουν κάθε χρόνο από την επιφάνεια της γης χρησιμοποιωντας τους για γεννετικα πειράματα;Πόσα υβρίδια και μεταλλάξεις ανθρώπων με ψαρια,πουλιά,έντομα και ότι άλλο σκεφτεί ο σιχαμερός τους εγκέφαλος;
Από ποιους πήρε τεχνολογία ο πλανήτης γη τα τελευταία 100 περίπου χρόνια και έκανε άλματα τεχνολογικής εξέλιξης και προοδου;
Μήπως από κάποιους διεστραμμένους εγκεφάλους που ζουν στα έγκατα και που εξουσιάζουν τους ανθρώπους κανωντας τους την ζωή πατίνι;
Με τα ονοματακια Θούλη,Αγκαρθα,Λευκή αδελφότητα,Μαύρη αδελφοτητα και δεν συμαζευεται και με την τεχνολογία και δύναμη Βριλ;
Μήπως αυτα θα είναι και τα τέρατα (υβρίδια και γεννετικες μεταλλαξεις ανθρώπων,ζώων,εντόμων κ.τ.λ)της αποκαλύψεως που θα βγουν όταν ανοίξουν οι πύλες του Αδου και θα κάνουν στους ανθρώπους τον βίο αβιωτο όταν πλημμυρίσουν την επιφάνεια της γης;
Καλό,όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς συνεβει με τους εκπεσοντες αγγέλους και το τότε ανθρώπινο είδος να το ρίχνουμε στους εξωγήινους και στην ζωή από άλλους πλανήτες και σε ουφο και τραλαλά τραλαλο!
Άκου τώρα!Οι εκπεσοντες άγγελοι που κατά την πτώση τους άλλοι σταμάτησαν στον αέρα,άλλοι στην γη,άλλοι στα έγκατα της να τους βαπτίζουμε εξωγήινους!!!
Δυστυχώς οποιος είναι μακριά από την ορθοδοξία είναι λογικό να μην μπορεί να εξηγήσει και να τα φορτώνει στους δήθεν εξωγήινους την στιγμή που ο πλανήτης κυβερνάται μέσα από τα έγκατα του.
Όταν ο Χριστός κατέβηκε στον Άδη κάτι τέτοια Βούρλα είδε που προφανές ότι δεν ήταν εξωγήινοι.
Το δυστηχημα είναι ότι όλοι γαμωτο όλοι συνεργάζονται με δαυτους από τον Χίτλερ μέχρι τον σημερινό Τραμπ και Πούτιν και για άλλη μια φορά θα κάνουν ολοκαύτωμα τον πληνητη και θα τον ερημώσουν όπως κατά το παρελθόν δημιουργώντας και πάλι ερήμους τύπου Σαχάρα.
Οι σπηλαιολόγοι έχουν βρει αρκετό "πράγμα"σε σπηλαιογραφίες που δείχνει πως εκμεταλευονταν τους ανθρώπους οι "εξωγήινοι"του κάτω κόσμου οπου τους χρησιμοποιούσαν εκτός από πειράματα και ως τροφή .
Παραπάνω από 10.000 εξαφανίσεις στην Ελλάδα κάθε χρόνο.Που πάνε;Παραπάνω από 300.000 στην Αμερική,,,,,,που πάνε.
Κάτω στα έγκατα της γης πάνε.
Αυτά τα τέρατα βλέπουν και οι μοναχοί στο Θιβέτ μέσα στις σπηλιές και τα έχουν θεοποιήσει.Εκατογχειρες,τραγοποδαρους,φιδισιους,και ντελισιους.
Εξωγήινοι δεν υπαρχουν.Ονειρα γλυκά σε όσους το πιστεύεται.Δαιμονες είναι που μεταλλάσσονται και έχουν μεταλλάξει γεννετικα και το ανθρώπινο είδος.Τωρα.Εαν με αρπάξουν εμένα από την επιφάνεια και με δικό μου ιστό και με dna εντόμου,ουρακοτάγκου και φάλαινας δημιουργήσουν ένα τέρας αυτό δεν σημαίνει ότι το τέρας αυτό είναι εξωγήινος;
Αρκετά με την προπαγάνδα των εξωγήινων.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications