Ποια είναι η Εύη Ιωαννίδου του Next Top Model  -VIDEO
Φαντάσου να είσαι σε ένα σπίτι που κάποιες συμπεριφέρονται ως 15άχρονα και σε κατηγορούν και από πάνω μαζί με το πανελλήνιο!

Φαντάσου να είσαι σε ένα σπίτι που κάποιες συμπεριφέρονται ως 15άχρονα και σε κατηγορούν και από πάνω μαζί με το πανελλήνιο!
Μέτα από κάποια Μεγκι όλοι κράζουν την εικονιζόμενη ονόματι Εύη Ιωαννίδου .

Στο tlife.gr γράφουν:

Η Εύη Ιωαννίδου είναι μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model. Έχει δεχτεί πολλά αυστηρά αλλά και θετικά σχόλια από τους κριτές του reality μόδας του STAR. Επίσης είναι γνωστή ως μία από τις κοπέλες της “τριάδας φωτιάς” που μαζί με την Μικαέλα Φωτιάδη και την Μέγκι Ντρίο σχολιάζουν έντονα πολλές φορές τις συμπαίκτριές τους.

Όμως την Εύη Ιωαννίδου δεν την βλέπουμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Την γνωρίσαμε πέρσι ως παίκτρια στο Nomads στο Παλαουάν των Φιλιππίνων με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το όμορφο μοντέλο συμμετείχε στην ομάδα της Ζούγκλας και μάλιστα ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1. Εντύπωσε προκάλεσε τότε το γεγονός ότι η παίκτρια έγραψε ένα γράμμα στον συμπαίκτη της Γιώργο Μαυρίδη.

Η Εύη Ιωαννίδου είναι 23 ετών με καταγωγή από τη Βέροια. Ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ έχει αναλάβει και τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειας της. Έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται και ως μοντέλο. Η φράση που την εκφράζει είναι: “Με τη δύναμη, την προσωπικότητα και τον ανταγωνισμό, βάζω ψηλά τον πήχη και πετυχαίνω τον στόχο μου”.

Στο παρακάτω βίντεο βγαίνει η άλλη που την χαϊδεύουν τα αυτιά και λέει: δεν μου αρέσουν τα άτομα που δεν έχουν σεβασμό ευγένεια κτλ, ποια τα λέει αυτά? αυτή που κράζει τις συγκεκριμένες και τις αποκαλεί ζώα on camera, και έχει απαίτηση να την σέβονται, άσε που κάνει λες και ειναι εκδρομή,τσίρκο ειναι κάποιες εκεί μέσα, 20+ και ειναι σαν 15 χρονών στα μυαλά τους, (και έτσι ειναι πολλές/πολλοι στην κοινωνία) , λογικό ειναι να μην ασχολούνται μαζί τους οι πιο ώριμες, η άλλη που έχει πιάσει το νόημα κτυπάει στο αίσθημα όπως κάνει το σύστημα: επικαλείται μόνιμος το παιδί της, μόλις δει κάμερα: αχ για το παιδί βρίσκομαι εδώ κλαψ κλαψ, και δώσε κλάμα, μήπως και την λυπηθούν και την περάσουν και τσιμπήσει τα 50 χιλιάρικα, αφού γιαυτό πήγαν εκεί οι περισσότερες...

Το θέμα δεν ειναι αυτό αλλά πως αυτή η κλίκα ανώριμων έχει πάρει με το μέρος της χιλιάδες νεοέλληνες, μετά το bullying σε κάποια Μεγκι, οι νεοέλληνες έχουν πέσει στο επίπεδο των 15 άχρονων στο μυαλό και έχουν βάλει στο μάτι την Ιωαννίδου, και την κράζουν στο youtube κατα χιλιάδες, αυτά παρατηρούμε και γίνεται κατανοητό γιατί έγινε έτσι η χώρα...

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications