Δείτε σε τι κόσμο υποκρισίας και αγριμιών  υποκριτών ζούμε
Δείτε σε τι κόσμο υποκρισίας και αγριμιών  υποκριτών ζούμε

Ο μόνος λόγος που βλέπουμε GNTM ειναι για να παρατηρούμε πως ενεργεί η αγέλη και οχι μονο:

Υποκριτές και αηδιαστικοί νεοέλληνες, οι ίδιοι που πετάνε το "φασίστες" και "ρατσιστές" σύμφωνα με την γραμμή που τους δίνουν οι "εκλεκτοί" , και θέλουν ειδική μεταχείριση για μαύρες αλλόφυλες και για λαθρο σαν αυτούς, και ότι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι,σαν λένε οτι ειναι όλοι εγκληματικά στοιχειά η αγρίμια, η σαν αυτούς που έχουν κάνει "ιδεολογία" τους τα μασονικά σχεδια.

Σε όλα τα βίντεο στο youtube του GNTM αυτοί οι ουγκανοι κάνουν bullying σε κάποια Μεγκι γιατί τα έλεγε χύμα και δεν είχε υποκρισία σαν κάτι αλλες εκεί μέσα,και σχημάτισαν και άποψη για αυτήν οτι ειναι κάκια γιατί αυτή τους δείχνουν συνεχεία,τουλάχιστον αυτη ηταν αληθινή άσχετα το τι ειναι, δεν ηταν υποκρίτρια και ύπουλη, και αυτές ειναι οι χειρότερες,άλλα έτσι κάνουν παντού οποιος δεν πάει με την αγέλη και τα λέει χύμα χωρίς να υποκρίνεται , πέφτουν σαν σκυλια πάνω του μαζί με troll συμμορίτες .

Χιλιάδες σχόλια από ορδές ανεγκέφαλων που κόπτονται να λενε για φασίστες και αν τους ρωτήσεις τι σημαίνει αυτή η λέξη δεν ξέρουν να απαντήσουν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους, κράζουν μια Αλβανίδα δημοσιά που δεν μιλάει και καλά ελληνικά και μετά κράζουν όσους λένε τα αυτονόητα ως "φασίστες", τοσο αδίσταχτοι υποκριτές και ταυτόχρονα χρήσιμοι ηλίθιοι των "εκλεκτών" ειναι ...

Μονό ένα σχόλιο βρήκαμε τοσο καιρό από λογικό άνθρωπο:

Παιδιά εγω βλέπω οτι κράζετε την Μεγκι δημόσια σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, διότι θεωρείτε οτι κράζει και έχει κακία. Είναι σκέτη ειρωνεία. Δεν ειναι οτι την συμπαθώ ούτε οτι Συμφωνώ με αυτα που λέει και κανει αλλά δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε. Γίνεστε αυτό που κατηγορείτε.

Άλλα δεν γίνονται αυτό που κατηγορούν, αυτοί ειναι χειρότεροι, το παίζουν κάλοι και άγιοι άλλα στην ουσία ειναι αγριάνθρωποι γιαυτό αν δόσεις εξουσία σε 100 από αυτούς οι 95 θα κάνουν τα ίδια με τους συμμορίτες, την ίδια "λογική" έχουν, γιαυτό και ειναι στην πρώτη θέση οι ιστοσελίδες συμμοριτών στην Ελλάδα δήθεν έγκυρες πήγες, οι αδίσταχτοι υποστηρίζουν τους ομοίους τους αδίσταχτους.

Είναι η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς οτι αυτη η χώρα ειναι γεμάτη αγρίμια που θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων, που ήσαν ευγενές φυλή, γιαυτό οι τελευταίοι απόγονοι των αρχαίων οδεύουν προς εξαφάνιση, παντού επικρατούν τα αγρίμια οι ύπουλοι και οι αδίσταχτοι που αντιπροσωπεύουν το κακό... Αν είναι καμία συνεσταλμένη που να μην το δείχνει και όταν βγει δει τι λένε κατά χιλιάδες δημόσια όλοι αυτοί, λες και την ξέρουν προσωπικά, θα την κάνουν να αυτοκτονήσει και δεν θα το μάθει κανένας..

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications