Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για την επέτειο κατάληψης της εξουσίας της Ελλάδας από τους “εκλεκτούς”
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για την επέτειο κατάληψης της εξουσίας της Ελλάδας από τους “εκλεκτούς”, για τους θνητούς το ονομάζουν «επέτειο Πολυτεχνείου»

Τι γίνεται στην πραγματικότητα: ορδές ελληνόφωνων μαζί με χρήσιμους ηλίθιους (για να φαίνονται πολλοί) θα γιορτάσουν και επίσημα την κατάληψη της εξουσίας και της Ελλάδας, ότι δεν κατάφεραν το 1940-1950, το έκαναν το 1973, εσάς βεβαία οι "έγκυρες πήγες" τους σας σας έμαθαν ψέμματα τόσα χρονιά, το πιο γελοίο από όλα ειναι που οι πράκτορες τους δήθεν δημοσιογράφοι ισχυρίζονται οτι για την Κύπρο φταίει η "κάκια χούντα" ο νόμος για διασπορά ψευδών ειδήσεως δεν ισχύει για αυτούς

Προπαγάνδα και ιστορικά ψέμματα από μια ιστοσελίδας τους είχε 10.000 share!η ίδια ελληνόφωνη που είχε γράψει τα ψεμματα που έκαναν share οι ανεγκέφαλοι μαζί με τα troll, έλεγε ότι για την Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος, άλλα το ψέμα και την υποκρισία το έχουν στο σημιτικό αίμα τους αυτοί, οι άλλοι οι νεοέλληνες ? αφού ο Παπαδόπουλος από το 1973 δεν είχε καμιά εξουσία και στην θέση του ηταν ο πράκτωρ Δημήτριος Ιωαννίδης και η εισβολή στην Κύπρο έγινε ένα χρονο σχεδόν μετά τον Παπαδόπουλο το 1974!

Συμπέρασμα? έχουμε μείνει έκπληκτοι για το πόσο εύκολα η μάζα καταπίνει αμάσητα ακόμα και τα ψέμματα τους που δεν έχουν στοιχειώδες λογική, σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ οχι μονο δεν καταλαβαινουν τίποτα, αλλα ειναι τοσο αφελής στο ίντερνετ που τους δουλεύουν ακόμα και 15άχρονα(γράψε 1 να δεις τι θα γίνει )χιλιάδες σχόλια απο φερόμενους ως μορφωμένους με πτυχία! τι περιμένουν να γίνει? ...

Το παράδοξο ειναι οτι ένας νεοέλληνας προ ήμερων, ενοχλήθηκε γιατί είχαμε βαλει ιστορικές αλήθειες που αναιρούν το matrix του που του έμαθαν από μικρό και που φυσικά δεν ερεύνησε καν, και αργότερα του έγιναν βίωμα, κλασικοί νεοέλληνες ,ο ίδιος στο facebook είχε ελληνικές σημαίες και το έπαιζε σούπερ πατριώτης,και πόσταρε οχι από μια αλλα από δυο σελίδες συμμοριτών ψέμματα χωρίς το ξέρει!!τι να κάτσεις να εξηγήσεις σε αυτούς τους ηλίθιους? απαξιείς ακόμα και να τους μιλήσεις.

Τι λενε στα πρόβατα απο μια έγκυρη πηγή τους και για τους θνητούς το ονομάζουν «επέτειο Πολυτεχνείου»:

Από σήμερα θα τεθούν σε εφαρμογή οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος για την επέτειο της 17η Νοεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17-11-2018, ανήμερα της 45ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και η ημέρα της πορείας. Μάλιστα θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Ανήμερα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια σε μία προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. να αποφευχθούν επεισόδια.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται πως θα μείνουν κλειστές και οι Σχολές του Πολυτεχνείου.
Αλλαγές και στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς. Σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications