Στις Φιλιππίνες, μια κατσίκα γέννησε ένα αλλόκοτο πλάσμα που μοιάζει με χοίρο  (video)
Στις Φιλιππίνες, μια κατσίκα γέννησε ένα αλλόκοτο πλάσμα που μοιάζει με χοίρο

Στις αρχές Νοεμβρίου, μια έγκυος κατσίκα σε ένα από τα χωριά Φιλιππίνων δεν μπορούσε να γεννήσει και έπρεπε να της κάνουν καισαρική τομή.

Είχε δύο που αφαιρέθηκαν από την κατσίκα, το ένα ηταν φυσιολογικό κατσίκι, το δεύτερος τρόμαξε τους ντόπιους γιατί δεν έμοιαζε με κατσίκι .

Οι χωρικοί φοβούνται ότι αυτό το πλάσμα ειναι κάτι δαιμονικό, οτι κατι άλλο ζευγάρωσε με την κατσίκα,και βγήκε κατι σαν μισός χοίρος μίσος άνθρωπος, το οποίο αποκαλούν "μεταλλαγμένο διάβολο".

Το πλάσμα έχει λευκό χρώμα χωρίς καθόλου "γούνα" άτριχο. Στα άκρα του είναι σαν μιας κατσίκας, το κεφάλι είναι πρησμένο και φαίνεται περισσότερο σαν το κεφάλι ενός χοίρου, και το ίδιο το σώμα του θυμίζει το σώμα ενός ανθρώπινου μωρού.

Όταν οι άνθρωποι είδαν αυτό το πλάσμα, άρχισαν να φωνάζουν με κραυγές φρίκης. «Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ», λέει η Josephine Repig που άνηκε η κατσίκα, «δεν καταλαβαίνουμε τι πλάσμα ειναι αυτό».

Οι γείτονές μας ήρθαν αμέσως στο σπίτι μας για να δουν αυτό το πλάσμα». Σύμφωνα με τη Josephine, η κατσίκα πέθανε αμέσως μετά την καισαρική τομή, και οι άνθρωποι το είδαν αυτό σαν ένα σημάδι μιας «κατάρας». "Αυτό το πλάσμα δεν είναι κατσίκι."

Σύμφωνα με τον Δρ. Agapita Salses του Ινστιτούτου Μελέτης Ζώων στο Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων, είναι πιθανό να έχει συμβεί μια γενετική μετάλλαξη. Αυτό μπορεί να οφείλεται ότι η κατσίκα μπορεί να είχε μολυνθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με πυρετός της κοιλάδας Rift («RVF») από τσίμπημα κουνουπιών pπου θα μπορούσε επίσης να έχει αρνητική επίδραση στην ανάπτυξη του εμβρύου.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications