Σχετικά με την αιτία των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια: Όπλα λέιζερ, συντριβή UFO και Illuminati
Σχετικά με την αιτία των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια: Όπλα λέιζερ, συντριβή UFO και Illuminati

Η πολιτεία της Καλιφόρνιας εξακολουθεί να βρίσκεται στην αιχμή των ισχυρότερων δασικών πυρκαγιών της ιστορίας της. Οι πυρκαγιές στα δάση της Καλιφόρνια άρχισαν το καλοκαίρι του 2018, αλλά έπειτα κατάφεραν τεθούν υπό έλεγχο. Ωστόσο, στα μέσα Νοεμβρίου, νέες ανεξήγητες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν ξαφνικά και πολύ γρήγορα μετατράπηκαν σε ένα πραγματικό τέρας, καίγοντας τα πάντα στην πορεία του.

Τώρα περισσότεροι από 80 άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει από τις πυρκαγιές και περισσότεροι από 600 ειναι αγνοούμενοι. Η περιοχή της φωτιάς "Camp" στο βορρά ξεπέρασε τα 500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, Περισσότερες από 10.000 κατοικίες καταστράφηκαν.

Εν τω μεταξύ, οι ερευνητές που τα τσιράκια αποκαλούν συνωμοσιολόγους,ήταν ήδη προβληματισμένοι στο ερώτημα τι προκάλεσε τις φωτιές, και εάν οι πυρκαγιές της Καλιφόρνια δεν είναι απλώς μια φυσική καταστροφή..

Οι δασικές πυρκαγιές σε αυτές τις περιοχές συμβαίνουν τακτικά λόγω περιόδων ξηρασίας, αλλά ποτέ δεν έχουν συμπεριφερθεί κατ 'αυτόν τον τρόπο. Μία από τις πιο τρομακτικές θεωρίες λένε ότι θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί ένα όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας κάτι σαν λέιζερ. Το οποίο υπάρχει μόνο στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας άσχετα που γίνονται πειράματα με τέτοια όπλα

Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι σε ορισμένες χώρες τέτοια όπλα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί κρυφά και να δοκιμάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το όπλο μπορεί να έχει να κάνει με κάθε είδους ενέργειας, από λέιζερ μέχρι υπέρυθρη ακτινοβολία και μικροκύματα,και υπάρχουν αναφορες ηδη από την εποχή του Tesla η το Γκιόλβα πιο πρόσφατα, που φυσικά τον έβγαλαν τρελό διότι ήσαν αντισημίτης, όπως όλοι οι αληθινοί εφευρέτες και επιστήμονες σε όλη την ιστορία,οι κομμουνιστες αριστεροί δεν εχουν ούτε έναν αληθινό επιστήμονα εφευρέτη κάτι μαριονέτες παρουσιάζουν για μεγα επιστήμονες με θεωρίες copy paste και οχι εφευρέσεις, με πρώτο και καλύτερο τον δικό τους γνωστό ψευδό-επιστήμονα που διδάσκουν στα σχολειά τις ηλιθιότητες του ως φρένο στην επιστημονική εξέλιξη .

Όσο για το ποιος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο όπλο, υπάρχουν διάφορες απόψεις. Κάποιοι πιστεύουν ότι αν και δεν υπάρχουν στοιχειά θα μπορούσε να είναι μια τρομοκρατική ενέργεια απο εξωγήινους, επισημαίνουν ότι λίγο πριν από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια είδαν πολλά UFOs και φέρεται ότι ένα από αυτά τα UFOs να έπεσαν στο δάσος.

Υπάρχει επίσης μια εκδοχή που λέει ότι οι πυρκαγιές προέκυψαν λόγω ενός μεγάλου UFO που έπεσε στο δάσος και η κυβέρνηση αποφάσισε να κρύψει αυτό το μέρος και να καταστρέψει όλα τα ίχνη μεγαλώνοντας την φωτιά που προκλήθηκε από το UFO.

Ακόμα και αυτη η φώτο ειναι ύποπτη...

Και άλλοι λένε ότι η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να το κάνει αυτό με ένα τέτοιο όπλο, από ένα αεροπλάνο ή σε ένα μικρό drone.

Μια άλλη ευρέως διαδεδομένη θεωρία ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ λέει ότι μια ομάδα μυστικών ηγετών του κόσμου, όπως και οι Illuminati χρησιμοποιεί αυτά τα όπλα, επισημαίνεται ότι στην Καλιφόρνια πολλά εθνικά πάρκα που δεν είχαν προηγουμένως υποστεί δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστραφεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ κανείς δεν ξέρει ακόμα τι πραγματικά προκάλεσε αυτές τις πυρκαγιές, και επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί , λένε μόνο ότι η κύρια πυρκαγιά πιθανότατα προέκυψε τη νύχτα στις 8 Νοεμβρίου απο γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας και μεγάλωσε από τους ισχυρούς ανέμους.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications