To  «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης!
To  «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης!

Συμμορίτες με iq σκύλων και ταυτόχρονα αδίσταχτοι και δογματικοί, ένα συνονθύλευμα από αραβικές μογγολικές και σημιτικές φυλές, ξεχωρίζουν και από άλλα χαρακτηριστικά, την επόμενη φορά που θα σας πουν για αμόρφωτους φασίστες ναζι, πείτε τους οτι οι μεγαλύτεροι επιστήμονες εφευρέτες ηταν ναζι που ήσαν καυκάσιοι στο γένος εκείνη την εποχή οι περισσότεροι, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει ούτε ένας κομμουνιστής εφευρέτης , η μονή τους προσφορά στο κόσμο ειναι να ζουν παρασιτικά και να ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι και ταυτόχρονα αδίσταχτοι θανάσιμος συνδυασμός. Όπως και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ούτε ένα ένσημο, και ειναι αρρωστημένα φιλοχρήματοι και τσιγκούνηδες..

Έχει διαπιστωθεί επίσης ότι δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα λόγο ότι ο εγκέφαλος τους λειτουργεί διαφορετικά,πχ αν τους βάλεις να κάνουν κάτι απλό που δεν το έχουν σπουδάσει δεν μπορούν,για παράδειγμα να συναρμολογήσουν έπιπλα από το IKEA, ποιος πολλές πιθανότητες να το κάνει γυναικά έχετε πάρα συμμορίτης,αμφιβάλουμε αν υπάρχει έστω ένας κομμουνιστής που να κάνει μια τεχνίτη δουλειά,γιαυτό και δεν υπάρχει εφευρέτης και λένε μονο ότι τους έμαθαν,και συνήθως κανουν εύκολες δουλείες και να ειναι πρόεδροι, μαγαζιά κτλ κοινός να δουλεύουν άλλοι για αυτούς, στο μονο που ειναι κάλοι ειναι στο ψέμα στην εξαπάτηση και στο μπλα μπλα .

Στη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης-Επικοινωνίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τοποθετήθηκε πρόσφατα ο Χρήστος Σίμος, με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ την περασμένη Παρασκευή.

Ο Χρήστος Σίμος κάλυψε τη θέση που «χήρεψε» από την αναβάθμιση του Λευτέρη Κρέτσου σε υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Διαβάζοντας κανείς το βιογραφικό του, διαπιστώνει ότι ο γεννημένος το 1977 Σίμος είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν την εκπαίδευση, την καταγραφή των βάσεων δεδομένων για τις ανθρωπιστικές επιστήμες στην Ελλάδα, τον πολιτικό λόγο κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης και την κοινωνιολογία του αθλητισμού.

Ως δημοσιογράφος εργάστηκε στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο και στο ραδιόφωνο. Περισσότερο ενδιαφέρον, πάντως, από τα παραπάνω, παρουσιάζει το παρελθόν του Χρήστου Σίμου ως «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε καταγγείλει και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Πράγματι, ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης συμμετείχε στις εκλογές του 2012 σε «ομάδα επικοινωνίας» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χρησιμοποιούσε τα social media -και δη, το Twitter- για να «στοχοποιεί», μεταξύ άλλων, πολιτικούς αντιπάλους της Κουμουνδούρου.

Μιλώντας, μάλιστα, από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο ρεπορτάζ που είχε κάνει για το protagon η Λίνα Παπαδάκη το 2012, ο Χρήστος Σίμος παραδεχόταν ότι, ως μέλος της ομάδας αυτής, του αρέσει «είτε σε συντονισμό με άλλους είτε κατά μόνας, να τσακώνεται ηλεκτρονικά».

Δείτε το βίντεο, με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο λίγο μετά το 2.25" Η μάλλον δείτε το όλο..Που ξέρετε, μπορεί όλο και κάποιο άλλο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί ξαφνικά να βρεθεί σε θέση διευθυντή υπουργείου.

Πληροφορίες απο protothema.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications