Γαρυφαλλιά Καληφώνη: φοβήθηκε  δήθεν για τη ζωή της στο GNTM!σηκώθηκε και έφυγε και κράζει τις άλλες εκ του  ασφαλούς
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: φοβήθηκε για τη ζωή της στο GNTM σηκώθηκε και έφυγε και κράζει τις άλλες εκ τους ασφαλούς

Μια που υποστήριζαν συμμορίτες μαζί με την αγέλη ανεγκέφαλων, όπως και υποστήριζαν κάτι άλλες που τώρα κράζουν, δείτε παρακάτω αλλα φρούτα που υποστήριζαν η υποστηρίζουν ακόμα , αχ και σε είχα συμπαθεί στην αρχή, γράφουν οι περισσότεροι, τετοια ζωντανά ψηφίσαν και ΣΥΡΙΖΑ να υποθέσουμε, παρακολουθούμε τι γράφουν στο youtube και διαπιστώνουμε οτι όντως σε αυτή την χώρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, και οι περισσότεροι λειτουργούν ως κοπάδια προβάτων ,και υποστηρίζουν λάθος άτομα και κράζουν λάθος άτομα επίσης!!!και έτσι κάνουν παντού, αηδιαστικοί.

Το παρακάτω απόσπασμα το πήραμε απο μια σελίδα τους συστήματος:

Εμφανίστηκε στο YouTube και έκανε αποκαλύψεις για το σπίτι του Next Top Model μετά το σύντομο πέρασμά της. Όταν είχε μπει στο GNTM την είχαν αποκαλέσει "Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο". Εν συνεχεία αποφάσισε να αποχωρίσει οικειοθελώς.

"Η Βίκυ Καγιά off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera είναι λίγο πιο αυστηρή" είπε.
"Ο Άγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε: "Τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει". Δεν ξέραμε τι γίνεται".

Αναφερόμενη στις συμπαίκτριες της δήλωσε: "Εκεί μέσα φοβόμουν μην με σκοτώσουν, φοβόμουν για τη ζωή μου. Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, δεν ήταν τίποτα στημένο.
Φέτος απλώς τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ‘αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και όλα αυτά, και με αγαπήσει ο κόσμος, θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση’. Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Εύη, η Μικαέλα, η Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού... Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με τη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα".

Η μαντάμ Γαρυφαλλιά Καληφώνη εμφανίστηκε σε κανάλι στο YouTube δεν το αναφέρουμε καν σιγά μην κάνουμε διαφήμιση ,και δεν ξέρεις αν ανήκει σε άντρα η σε γυναικά! έτσι εξηγείτε γιατι έβαλαν το βιντεο σε καθεστωτικές σελίδες τους για να τον προωθούν! στην πρώτη θέση όλα τα κανάλια αριστερών και στο YouTube! εκτός αυτή που υποστήριζε η μάζα και σηκώθηκε και έφυγε στο τέλος, και τώρα λέει φοβήθηκε για τη ζωή της στο GNTM αν ειναι δυνατόν , και δήθεν έσωνε τις άλλες και έμπαινε μπροστά οπως ισχυριζόταν, λες και ειναι με νοητική στέρηση οι άλλες και δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους περίμεναν τον φωστήρα . Ένα σχόλιο από λογικό άνθρωπο για μια άλλη εκεί μέσα που επίσης υποστήριζαν τοσο καιρό και τώρα κράζουν:

ΌΠΑ!; Τι γίνεται εδώ; Τι έγινε ρε παιδιά; Όλοι εναντίον ρολαντο; Πριν έβριζε την 3αδα και την είχατε για θεά. Δεν σας αρέσει που βρίζει; Ε; Σας σιχάθηκα όλους εδώ. Το ελληνικό community είναι ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και το πιο αηδιαστικό. ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ για όλους εδώ εσάς στα σχόλια. Σιχάματα.

Από τα σχόλια στο youtube μπορείς να δεις και την ηλίθια 'λογική' της αγέλης, και αυτά τα ζωντανά ψηφίζουν, επίσης θεωρούν το να πεις μια χοντρή χοντρή είναι προσβολή όπως τους έχουν μάθει, για να προωθούν την παχυσαρκία βλέπε Αμερική πως τους έχουν κάνει,όπως και τους προβληματικούς τους βάφτισαν 'διαφορετικούς' που θέλουν ειδική μεταχείριση! άλλα ξέρουν λένε ότι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι..

Και ιδού τι γράφει κάποιος για μια άλλη που υποστήριζαν με λυσσά τόσο καιρό και έκραζαν άλλες δημοσιά κατα χιλιάδες, το αστείο ειναι να βγαίνουν οι ίδιοι υποκριτές μετά και να μιλάνε για μπουλινκ, σβήνουμε σε ποια αναφέρεται οποιος κατάλαβε κατάλαβε:

Γνωρίζω την ----- από πολύ παλιά!
Έχω να πω ότι μικρή έκανε η ίδια μπουλινκ στα παιδάκια το θυμάμαι σαν σήμερα κ κυρίως στα αγοράκια,συμπεριφερόταν άσχημα στους συμμαθητές της στο δημοτικό και 《έθαβε》άτομα μεχρι και το τέλος της τρίτης λυκείου,αχ να ξέρατε τι χαρακτήρα κρύβει αυτό το (αθώο) κοριτσάκι! Ακόμη να ωριμάσει....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications