Μαθητές έκαψαν την αλβανική σημαία στο ΤΕΙ Κρήτης (Βίντεο) δείτε πως το παρουσιάζουν
Μαθητές έκαψαν την αλβανική σημαία στο ΤΕΙ Κρήτης (Βίντεο)

Το παρακάτω κείμενο γυρίζει σε σελίδες του καθεστώτος και οχι μονο, φιλοξενώντας και κείμενο αριστερών φυσικά!!! σε αυτή την χώρα μονο αριστεροί έχουν λόγο, και πάντα βάζουν κείμενα αριστερών δήθεν ως ουδέτερες οι καθεστωτικές σελίδες τους, και δηθεν ότι τρομοκρατήθηκε μαθήτρια αλβανικής καταγωγής και λιποθύμησε για να το κάνουν πιο "συγκινητικό",το πιο πιθανό ειναι να μην την ενδιέφερε καν, αν υπήρχε φυσικά μαθήτρια αλβανικής καταγωγής, γιατί 3-4 χρονιά τώρα βλέπουμε live πως κάνουν μαζική πλύση εγκεφάλου , υποκρισία και διασπορά ψευδών ειδήσεων μόνιμος οι συμμορίτες υποκριτές, μεσώ των δηθεν εγκύρων πηγών τους μαζί με ορδές troll να σχολιάζουν υπέρ δήθεν ως άσχετοι και να πατάνε like share από το πρώτο δευτερόλεπτο :

Την αλβανική σημαία έκαψαν μαθητές από το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στο προαύλιο του υπό κατάληψη ΤΕΙ Κρήτης, στέλνοντας απάντηση στις προκλήσεις των Αλβανών.

Οι φοιτητές αφού αντικατέστησαν μια φθαρμένη ελληνική σημαία, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο, έκαψαν μία αλβανική που είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με κείμενο του Συντονιστικού Κατάληψης ΤΕΙ Κρήτης, μια μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής που ήταν παρούσα στο περιστατικό, λιποθύμησε και τρομοκρατημένη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ομάδες αριστεριστών αντιδρούν κατά των Ελλήνων, αδιαφορώντας για τις προκλήσεις και τα εγκλήματα των Αλβανών, ενώ καταδικάζουν την πράξη που απαντά στις σημερινές προκλήσεις των Αλβανών εξτρεμιστών.

Οι φοιτητές οργανώνουν ομάδες περιφρούρησης για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομία και η εκπαιδευτική κοινότητα.

Το συντονιστικό κατάληψης του ΤΕΙ έβγαλε μάλιστα και ανακοίνωση
«Σήμερα στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου έλαβε χώρα το εξής περιστατικό:Ομάδα μαθητών του Ε.Π.Α.Λ. Ρεθύμνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον υπό κατάληψη χώρο του Τ.Ε.Ι. πρωτοβουλιακά αντικατέστησε την παλιά ελληνική σημαία που υπήρχε στον ιστό του σχολείου με καινούργια και κατόπιν έκαψαν μια αλβανική σημαία που είχαν μαζί τους.

Το γεγονός αυτό τρομοκράτησε μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής με αποτέλεσμα την λιποθυμία της και την μεταφορά της στο νοσοκομείο.Το κάψιμο της σημαίας προκάλεσε την αντίδραση ατόμων που βρισκόντουσαν στο Τ.Ε.Ι. τα οποία παρενέβησαν.

Ομάδα μαθητών συνοδευόμενη από καθηγητές επιχείρησε να δικαιολογήσει το γεγονός αποδίδοντας το σε παρεξήγηση. Καλούμε τον αλληλέγγυο κόσμο της πόλης του Ρεθύμνου να πλαισιώσει τον κατειλημμένο χώρο του Τ.Ε.Ι. για την βραδινή περιφρούρηση του χώρου καθώς και τις οποίες δράσεις τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Συντονιστικό Κατάληψης Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου 31/10/2018»

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ,κλασική ατάκα αριστερών! για δράσεις των εγκληματιών συμμοριτών όμως? μήπως μπορεί να μας εξηγήσει κανένας από αυτούς τι πάει να πει φασίστες? και γιατί λένε μόνιμος για ρατσισμό οι συμμορίτες μήπως κρύβουν κάτι? φυσικά και ναι, ούτε οι φερόμενοι πατριώτες δεν γνωρίζουν τι παίζεται, άλλα ας κάνουμε τους "βλάκες" εξάλλου μας έχουν ήδη στην μαύρη λίστα, και η μαζα ως συνήθως τον ύπνο του δίκαιου, ούτε καν πρόσφατη αληθινή ιστορία δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, χάριν σε αυτούς τους κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας μαζί με χρήσιμους ηλίθιους του που αναπαράγουν τα ψευδή τους ως δεδομένα, μετά τα βιβλιοπωλεία γέμισαν το ίντερνετ με έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης και οι οποίες ειναι στην πρώτη θέση, αφού ελέγχουν και το facebook που προωθεί δίκες τους σελίδες και την google ...

Δείτε το βίντεο

 

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications