Απίστευτο σκηνικό και επιβεβαίωση : Επίθεση δέχθηκε σε μίνι μάρκετ η Μέγκυ του GNTM
Απίστευτο σκηνικό: Επίθεση δέχθηκε σε μίνι μάρκετ η Μέγκυ του GNTM

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε μίνι μάρκετ της Γλυφάδας με πρωταγωνίστρια τη Μέγκι του GNTM!

Είναι ένα από τα πρόσωπα της σεζόν που προκάλεσαν ένταση και συζητήθηκαν πολύ.Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο του GNTM η αλλιώς το βασικό μέλος της «τριάδας της φωτιάς».

Η συμπεριφορά της την έκανε αντιπαθή σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού.
Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα και σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, μια γυναίκα επιτέθηκε στην Μέγκι Ντρίο μέσα σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η Μέγκι έκανε τα ψώνια της όταν μια γυναίκα την αντιλήφθηκε και της επιτέθηκε φραστικά. Οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους την στόλισε είχαν πολλά… μπιπ.

Η Μέγκι τα έχασε και προσπάθησε να μην δώσει σημασία, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και άνοιξε και εκείνη το στόμα της.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης μπήκε στην μέση για να τις χωρίσει. Η γυναίκα έφυγε από το κατάστημα και η Μέγκι Ντρίο προσπάθησε να ηρεμήσει, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα έτρεμε ολόκληρη.

Και τα λέγαμε εδώ : Δείτε σε τι κόσμο υποκρισίας και αγριμιών υποκριτών ζούμε... Υποκριτές και αηδιαστικοί νεοέλληνες..Σε όλα τα βίντεο στο youtube του GNTM αυτοί οι ουγκανοι κάνουν bullying σε κάποια Μεγκι γιατί τα έλεγε χύμα και δεν είχε υποκρισία σαν κάτι αλλες εκεί μέσα...

Από οτι φαίνεται δεν σταμάτησαν μονο στο youtube , και σε αυτο επιβεβαιωθήκαμε, ο μόνος λόγος που βλέπουμε GNTM ειναι για δούμε το πνευματικό επίπεδο και την κατάσταση του ελληνόφωνου πληθυσμού, η αληθινή αίτια που έγινε έτσι ο κόσμος,αφού δεν έχει μείνει κάτι άλλο που δεν έχουμε ερευνήσει, και τα αποτελέσματα ειναι τραγικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications