ΗΡΘΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΑΓΚΕΣ - αποκάλυψη των Anonymous για δίκτυο μυστικών υπηρεσιών με «πλοκάμια» και σε Ελλάδα
ΗΡΘΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΑΓΚΕΣ - αποκάλυψη των Anonymous για δίκτυο μυστικών υπηρεσιών με «πλοκάμια» και σε Ελλάδα

Κατασκοπευτικό θρίλερ μετά την αποκάλυψη των Anonymous που υποστηρίζουν πως έχουν στην κατοχή τους έγγραφα για ένα δίκτυο μυστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη υποκινούμενο από την Βρετανία.

Σύμφωνα με τους Anonymous τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν την δράση μιας ΜΚΟ που έχει έδρα το Λονδίνο και σκοπό την “υπεράσπιση της δημοκρατίας ενάντια στην παραπληροφόρηση”. Αντί όμως για αυτό, το πρότζεκ με το όνομα «Integrity Initiative» φέρεται να έχει χρησιμοποιεί από τη Βρετανία για να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των χωρών της Ευρώπης.

Μάλιστα αναφέρουν το παράδειγμα του Πέδρο Μπάνο στην Ισπανία, ο οποίος είναι ένας συνταγματάρχης με φιλορωσικά αισθήματα, όπου τελικά εμποδίστηκε ο διορισμός του ως επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας. Όπως λένε οι Anonymous μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε το δίκτυο του «Integrity Initiative» στην Ισπανία, το οποίο με μια τεράστια καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα το 2018, κατάφερε να προκαλέσει αναταραχή στην ισπανική πολιτική ζωή αλλά και στα ΜΜΕ με τελικό αποτέλεσμα τα κόμμα της χώρας να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό να ακυρώσει τον διορισμό.

Ποια είναι η υπηρεσία που έχει… πλοκάμια και στην Ελλάδα
Με προϋπολογισμό 1,9 εκατομμυρίων λιρών αυτή η υπηρεσία φέρεται να αποτελείται από ομάδες δημοσιογράφων, πολιτικών, στρατιωτικών, ακαδημαϊκών και επιστημόνων από όλη την Ευρώπη και σκοπό της είναι η αναζήτηση οποιαδήποτε πληροφορίες για επιρροή των Ρώσων στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή αλλά και γενικότερα. Στόχος είναι να επεμβαίνει και να επηρεάζει αρνητικά την πολιτική των ρώσων στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα, αλλά ουσιαστικά να παρεμβαίνει με τις απόρρητες πληροφορίες που συλλέγει στις εσωτερικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

Όπως υποστηρίζουν οι Anonymous η μυστική αυτή υπηρεσία δρα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κατηγορούν τη Ρωσία για κατασκοπεία Προς το παρόν, το τεράστιο δίκτυο φέρεται να έχει ομάδες για την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Νορβηγία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο … αλλά υπάρχουν περισσότερα!

Σύμφωνα με τους Anonymous , έχουν ήδη ξεκινήσει μεγάλα σχέδια επέκτασης της σφαίρας επιρροής σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στα έγγραφα που υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους οι Anonymous δεν φαίνεται πουθενά ότι είναι κυβερνητικό όργανο, αλλά συνεργάζονται με ανώνυμες βρετανικές κρατικές υπηρεσίες. Μάλιστα υποστηρίζουν πως έχουν λάβει 168.000 λίρες από τη δημόσια διπλωματία του ΝΑΤΟ και 250.000 από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως υποστηρίζουν οι Anonymous η όλη δουλειά γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα και μέσω συγκαλυμμένων επαφών σε βρετανικές πρεσβείες, κάτι που ενισχύει τις υποψίες πως η Βρετανία με πρόσχημα τη ρωσική προπαγάνδα χρησιμοποιεί ένα παγκόσμιο δίκτυο συλλογής πληροφοριών ώστε να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών.

Εμείς εδώ τα ξέρουμε αυτά από το 2016, όταν οι ίδιοι μας έκαναν πόλεμο, όπως σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες για να μαζέψουν την περισσότερη μαζα σε δίκες τους ιστοσελίδες και την ελέγχουν ακόμα και πως σκέφτονται, και βρίσκονται πίσω απο γνώστες ιστοσελίδες δήθεν «έγκυρες πήγες » που δεν πάει καν το μυαλό σας, και ειναι οι ιδιοι που καθοδηγούν τους συμμορίτες στην Ελλάδα και τα troll,επίσης δίνουν εντολες στο facebook να σαμποτάρει ανεξάρτητες πηγές και να προωθεί δίκες τους, πιο παλιά έδιναν εντολή ακόμα και να κατεβάζει σελίδες τύπου Μέγας Αλέξανδρος κτλ,και όλα αυτά δημοσιά, με μυστικότητα θα ειναι μονο με τα άλλα πιόνια τους σε επίπεδο βουλευτές προέδρων δικαστηρίων νοσοκομείων, φερόμενων δημοσιογράφων που ειναι πράκτορες τους κτλ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications