Όταν λέμε ότι οι περισσότεροι λειτουργούν εντελώς μηχανικά αυτό εννοούμε : τεχνικός κινητών τηλεφώνων με μυαλό αχιβάδας
Όταν λέμε ότι οι περισσότεροι λειτουργούν εντελώς μηχανικά αυτό εννοούμε : τεχνικός κινητών τηλεφώνων με μυαλό αχιβάδας

Πριν πούμε αυτό το περιστατικό να πούμε ενα άλλο σχετικό με κινητά, και την ηλιθιότητα των δήθεν ειδικών.

Πριν αρκετά χρονιά είχα ένα nokia 3310 και λόγο της φύσης της εργασίας είχε γεμίσει σκόνη στο εσωτερικό του, κάποια στιγμή η οθόνη εμφάνιζε κάθετες γραμμές, ο λόγος ηταν ότι δεν έκανε καλή επαφή οθόνη με πλακέτα, το πας σε μαγαζί να καθαρίσει το φις της καλωδιοταινίας και σου λέει ότι έχει σπάσει η οθόνη γιαυτό εμφάνιζε κάθετες γραμμές(!)

Τι να τους λες ότι δεν ειναι θέμα οθόνης αφού πιέζεις το φις και δουλεύει κανονικά ,τα δικά του αυτός, έχει γίνει κομμάτια η οθόνη έλεγε, νόμιζε ότι μιλούσε σε κανέναν άσχετο που δεν καταλαβαίνει τίποτα, στο τέλος λέει θα μου πεις εσύ την ζημιά τόσα χρονιά σπουδάζουμε! καλά του δώσε πίσω το κινητό και άντε γεια, καθάρισα μόνος μου τις επαφές και είχα το κινητό άλλα 3-4 χρονιά.

Δεύτερο περιστατικό με σπάνιο smartphone το οποίο μετά από 2 χρονιά ήθελε μπαταριά που φυσικά δεν έβρισκες πουθενά στην Ελλάδα ,άπο εξωτερικό απαγόρευσαν τις μπαταρίες, τι κάνουμε αγοράζουμε άλλο κινητό;

Όχι φυσικά! του βάζουμε άλλη μπαταριά και πιο πολλά mAh αρκεί να ταίριαζε στο μέγεθος, όποτε πάμε σε ένα κατάστημα και λέμε στο τεχνικό που επισκεύαζε κινητά, να μου δώσει 2 μπαταρίες μιας άλλης μάρκας άσχετης με το κινητό να δω το μέγεθος ποια θα πάρω απο τις 2 .

Και λέει : δεν κάνουν αυτές οι μπαταρίες στο κινητό σου! έχεις μπαταριά γιαυτό; αφού δεν έχεις θα κάνω αυτή να κάνει και του το εξηγείς και πάλι δεν το καταλαβαίνει .Μα ειναι άλλης μάρκας δεν ταιριάζει τι ειναι αυτά που λες; πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον κόσμο που λέει κάτι τέτοιο,τεχνικός είσαι του λέω, ναι μου λέει, μπράβο του λέω.....

Σχεδιάγραμμα τι κάναμε που προφανώς δεν τους τα έμαθαν στις σχόλες αλλα ούτε καν έχουν σκεφτεί,τους φαίνεται και παράλογο να βγάλεις από την παλιά μπαταριά την πλακέτα (battery board) και να την βάλεις στην νέα μπαταριά και έτσι έχεις καινούργια μπαταριά με την παλιά πλακέτα μαζί με το καλώδιο:

Συμπέρασμα? τέτοια άτομα ειναι παντού που λειτουργούν εντελώς μηχανικά, και προφανώς οι εφευρέσεις δεν ήρθαν από τέτοιους είδους άτομα,ειναι ανίκανοι να σκεφτούν πέρα από αυτά που τους έμαθαν η αντέγραψαν από άλλους, έχει γεμίσει ο πλανήτης από δαύτους, ειναι οι ίδιοι που υιοθετούν ότι τους μάθει το σύστημα ως αγέλη προβάτων, και ειναι πλήρως ελεγχόμενοι σε όλους τους τομείς ότι δουλειά και να κάνουν , αυτά που λέγαμε εδώ που δεν αρέσουν σε κανέναν :Ο Ροδίτης που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών, άλλος ένας εκκολαπτόμενος υπάλληλος των Φαρμακοβιομηχανίων! η κορούλα μου πέρασε με άριστα και δεν ειναι έξυπνη τελικά? απάντηση: μην σου πω ότι μπορεί να ειναι και η πιο ηλίθια της σχολής! πάρε παράδειγμα από τις αριστερές του ΣΥΡΙΖΑ ο μέσος όρος νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός πεντάχρονου , και όλες έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά! η πικρή αλήθεια: το σύστημα εκπαίδευσης δεν βασίζεται στην ευφυΐα αντίθετα την σκοτώνει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications