Ο Ροδίτης που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών, άλλος ένας εκκολαπτόμενος  υπάλληλος των Φαρμακοβιομηχανίων!
Ο Ροδίτης που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών, άλλος ένας εκκολαπτόμενος  υπάλληλος των Φαρμακοβιομηχανίων!

Χάρες και πανηγύρια!!! οι δε καθεστωτικές σελίδες κάνουν θέμα διάφορους που περασαν εδώ και εκεί! για να γεμίσουν με θέματα τις σελίδες τους πολλές εξ αυτών εστίες μόλυνσης μυαλών, το έχουμε δει πολλές φόρες το έργο υποκρισίας,μας λέει μια ανθέλληνες! μην δείτε να κάνουν προκοπή τα παιδιά!

Τι προκοπή μαντάμ? εμείς μιλάμε γενικά για το σύστημα και την υποκρισία τους τόσο στενόμυαλη είσαι? τι μας ενδιαφέρει ο κάθε άσχετος?, όλο το σύστημα εκπαίδευσης και Πανελληνίων ειναι σημιτικό σύστημα και δεν το ξέρετε! και βασίζεται στην αντιγραφή υιοθέτηση και οχι στην ευφυΐα, το 70% που παίρνει πτυχία κανονικά δεν έπρεπε να έχει κανένα πτυχίο! έχουν κάνει έτσι το σύστημα εκπαίδευσης ώστε να παίρνουν όλοι πτυχία και να καταπνίγουν αυτούς που αξίζουν τους ελάχιστους ειδικά σε τέτοιους τομείς.

Οι δε σχόλες ιατρικής ειναι πλήρως ελεγχόμενες με αποτέλεσμα να έχει μείνει στο μεσαίωνα η ιατρική ελέγχοντας τις σχόλες ελέγχεις τους ιατρούς,τους διδάσκουν κάτι ηλιθιότητες πέραν κάθε λογικής, και προωθούνται άυτοι που οτι τους μάθεις αυτο ειναι και τέρμα,( σαν τις μαϊμούδες γίνονταν υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο,το πείραμα με τις μαϊμούδες) ενα από αυτά που τους διδάσκουν ειναι ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι γενετικά και οι διάφορες ειναι χαώδες, δεν ξέρουν καν πως προκύπτουν οι αδελφές!

Τοποθετώντας τέτοιους σε θέσεις κλειδιά κάνεις οτι θέλεις!και όσοι παρεκκλίνουν από ας την πούμε "δογματική ιατρική" βασικά κάτι άλλο ειναι ,άπλα τους τρώνε εύκολα γιατί ειναι ελάχιστοι αυτοί που δεν ακολουθούν το κοπάδι,φαντάσου τι θα γινόταν αν ηταν όλοι οι γιατροί κατά των εμβολίων.

Που να τα καταλάβει αυτά η μάζα παντού έτσι λειτουργεί, αυτά τα προβλήματα είχε και ο Tesla και διάφοροι άλλοι σπουδαίοι,οποιος δεν ακολουθεί την "λογική" του κοπαδιού ειναι ο τρελός και ο παράξενος! τους είδαμε και σε άλλο τομέα αυτούς τους πτυχιούχους στόκους!

Διαβάστε τι έκαναν θέμα λες και ειναι κανένας συγγενείς τους, τα έχουμε μάθει αυτά τα υποκριτικά από καθεστωτικές σελίδες οπως το "συμπολίτες" μας που γράφουν :

Το απόλυτο άριστα άγγιξε ο Ροδίτης μαθητής, ο οποίος είδε χτες και στην πράξη το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα με τις ανακοινώσεις των Βάσεων 2018.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο πέρασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, αλλά πέρασε και πρώτος έχοντας συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια απ΄όλους.

Ο Ροδίτης μαθητής- φαινόμενο έγραψε σχεδόν άριστα σε όλα τα μαθήματα των Πανελληνίων,συγκεντρώνοντας 19.641 μονάδες συνολικά.Τα αποτελέσματα αυτά του έδωσαν έτσι το εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή Αθηνών, στην οποία και θα φοιτά από τον ερχόμενο μήνα.

Το «μικρόβιο» για την Ιατρική πρέπει να το απέκτησε από τους γονείς του, καθώς ο πατέρας του είναι διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής της Ρόδου.

Να σημειωθεί πως η Ιατρική Σχολή Αθηνών σημείωσε πτώση σε σχέση με τις περσινές βάσεις, 114 μόρια, όπως και η Νομική Σχολή Αθηνών, η οποία έπεσε μόλις 20 μόρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications