Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας που σκοτώθηκε μόλις μπήκε στο Πανεπιστήμιο
Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας που σκοτώθηκε μόλις μπήκε στο Πανεπιστήμιο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν την 18χρονη Μαρία Κλινάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη όταν βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του παιδιού τους. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε στο Μεσοχωριό Ηρακλείου και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το τελευταίο αντίο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Mενεξέδων στις Μεσσαμπελιές.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα. Ο θάνατος της 18χρονης Μαρίας ήταν ακαριαίος ενώ ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠαΓΝΗ.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δε μπορούν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η 18χρονη Μαρία είχε βγει να διασκεδάσει με τους φίλους της μετά την ανακοίνωση των βάσεων, προκειμένου να γιορτάσει την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου όπου φοιτούσε η 18χρονη:

“Το σχολείο μας πενθεί για την απώλεια της μαθήτριας μας Κλινάκη Μαρίας του Κωνσταντίνου που έφυγε ξαφνικά σήμερα 28 Αυγούστου 2018 τα ξημερώματα, πριν προλάβει να χαρεί την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων είναι συντετριμμένοι, εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια της , και της εύχονται δύναμη να αντέξει το τραγικό συμβάν και να τιμά τη μνήμη της”.

Πηγή: mesaralive.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications