Νεκροί και τραυματίες σε τουρνουά video game στη Φλόριντα (videos)
Νεκροί και τραυματίες σε τουρνουά video game στη Φλόριντα (videos)

Νεκροί και τραυματίες κατά τη διάρκεια του τουρνουά video game «Madden 19 NFL», στον πολυχώρο Jacksonville Landing, στην πόλη Τζάκσονβιλ της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Πληροφορίες της εφημερίδας Los Angeles Times αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν ένας παίκτης που συμμετείχε στο τουρνουά και έχασε. Η εφημερίδα κάνει λόγο, επίσης, για αυτοκτοviα του δράστη, μετά τους πυροβολισμούς.

«Πολλοί νεκροί και τραυματίες» ανέφερε την Κυριακή το μήνυμα στο Twitter από το γραφείο του σερίφη της πόλης, που κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Σύμφωνα με το BBC, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα και τραυμάτισε άλλα 11, πριν αυτοκτovήσει.Πάντως η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις αναφορές των μέσων ότι άρχισε να πυροβολεί, καθώς θύμωσε από την ήττα του στο τουρνουά.

Ο σερίφης του Τζάκσονβιλ τον περιέγραψε ως "λευκό άνδρα". Κάποια διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς, ανάμεσά τους και ο δράστης.Αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης είναι ο 24χρονος Ντέιβιντ Κατζ από τη Βαλτιμόρη.

Δείτε τα βίντεο του MSNBC και του Euronews.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications