Χωρίς ρεύμα και νερό ξύπνησε η Ύδρα (video)
Χωρίς ρεύμα και νερό ξύπνησε η Ύδρα (video)

Χωρίς ρεύμα και νερό ξύπνησε και σήμερα η Ύδρα, μετά το μπλακ άουτ τα ξημερώματα της Κυριακής, με τους κατοίκους να ζητούν την κήρυξη του νησιού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ το ίδιο εισηγήθηκε και η περιφέρεια Αττικής.

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους τουρίστες, ενώ την ανησυχία τους εκφράζουν και οι επιχειρήσεις.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωση του Δήμου Ύδρας στο Facebook ανέφερε: «Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο νησί μας με την ηλεκτροδότηση και κατά συνέπεια και την υδροδότηση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι αρμόδιοι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστεί η βλάβη το συντομότερο δυνατόν. Παρακαλούμε όσοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας να απευθύνονται στο Νοσοκομείο Κουλούρειο το οποίο διαθέτει γεννήτρια και λειτουργεί απρόσκοπτα».

Επίσης ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γεώργιος Κουκουδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7», όπου τόνισε ότι ο Δήμος θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ANT1.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications