Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποκαλύψει την παρουσία εξωγήινων στην Γη;
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποκαλύψει την παρουσία εξωγήινων στην Γη;

Μία πιθανή δήλωση αποκάλυψης του Πούτιν για UFO και εξωγήινους θα είναι παγκόσμια.

Ο ισχυρισμός προέρχεται από τον ιδρυτή του Paradigm Research Group. Τον Stephen Bassett είναι Αμερικανός ερευνητής για το θέμα της αποκάλυψης των εξωγήινων.

Αν είχα δύο λεπτά με τον Πούτιν, το μόνο μου ερώτημα θα ήταν να μην πεις στους ανθρώπους για την παρουσία των εξωγήινων. Πιστεύω ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά την παρουσία των εξωγήινων. ~ Stephen Bassett σε ρωσική τηλεοπτική συνέντευξη.

Ουσιαστικά, ο Bassett πιστεύει ότι μια παγκόσμια διαταγή από την ελιτ κρατά τους ηγέτες του κόσμου να μην αποκαλύψουν την αλήθεια για τους εξωγήινους και τα UFOs.

Ο Bassett ταξίδεψε στη Ρωσία με την ελπίδα να πείσει τον Πούτιν να αποκαλύψει όσα ξέρει, για τους εξωγήινους. Ποτέ δεν μπόρεσε να μιλήσει στον Πούτιν σε προσωπικό επίπεδο. Έδωσε μόνο μια συνέντευξη με ένα ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο όπου εξήγησε τις πεποιθήσεις του. Ανεξάρτητα από το τι ξέρει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τι μπορεί να γνωρίζει ο Πούτιν για τα UFO; ο Stephen Bassett συνεχίζει:
Αυτός σίγουρα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ρωσικό ενδιαφέρον για πιθανή εξωγήινη τεχνολογία είναι αναμφισβήτητο. Εάν συνέβαινε κάτι, ο Πούτιν θα ήταν ένας από τους πρώτους που θα έπαιρνε τις πληροφορίες.

Πιστεύω ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά την παρουσία των εξωγήινων στην Γη. Θα ήθελα πολύ να βρεθούμε με τον Πούτιν ή το Τράμπ και να πουν: "ναι, οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται και εδώ είναι απόδειξη." Είναι εξαιρετικά απίθανο όμως. Ίσως μια μέρα δούμε τον τίτλο: "Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποκαλύψει την παρουσία εξωγήινων στην Γη"...

Συμπέρασμα
Ο Stephen Bassett αν και δηλώνει ερευνητής όπως πολλοί άλλοι περιμένει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να του πει την αλήθεια. Ενώ άλλοι την ξέρουν ήδη.

Για καταλάβει κάποιος τι γίνεται πρώτα από όλα πρέπει να μάθει αληθινή ιστορία (ουδεμιά σχέση έχει με αυτήν που γράφουν όλοι, και διδάσκουν στα σχολεία) και δεν μιλάμε για 500 χρονιά πριν αλλα πρόσφατης! μετά να ξεχάσει ότι του έχουν μάθει περί ανθρώπου! επίσης να ξεχάσει οτι ξέρει περί φυσικής,όποτε για καταλάβει κάποιος τι γίνεται πρέπει πρώτα να μάθει άλλα πράγματα που όλα μαζί σχετίζονται μεταξύ τους.

Και το παράδοξο ειναι ότι τα στοιχειά για όλα τα άνωθεν ειναι μπροστά τους άλλα έχουν μάθει να μην τα βλέπουν, δεν μιλάμε για θεωρίες άλλα για "ζωντανά" στοιχειά που συνδέουν το Παζλ και εξηγούν πολλά...

Αυτά δεν ειναι σε καθεστωτικές σελίδες πάντως που σπάνια μιλάνε για τέτοια θέματα και όποτε το κανουν ειναι για να χλευάσουν, και να πουν τον όρο της cia ταμπέλα : θεωρίες συνωμοσίας για να καταπνίξουν όσους δεν ακολουθούν το Matrix τους, και το έχουν πετύχει, αφού η συντριπτική πλειοψηφία οχι μονο διαβάζει καθεστωτικές σελίδες άλλα έχει υιοθετήσει να σκέφτεται και αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως θέλει το σύστημα, με απίστευτη ευκολία. Συνεπώς τι να κάτσεις να πεις σε όλους αυτούς για εξωγήινους? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications