Ρόσγουελ: πρώην πράκτορας της CIA μιλάει για την πτώση του UFO νέα στοιχειά..

Ένας βετεράνος πρώην πράκτορας της CIA μιλάει για την 65η επέτειο από την καταστροφή του UFO στο Roswell :>Ο πρώην πράκτορας για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε εργαστεί στην CIA και μίλησε στην 65η επέτειο από το συμβάν στο Roswell, και αποκάλυψε της ύπαρξης κρυφών αρχείων μέσα στη CIA σχετικά με την υπόθεση των «UFO» , που φέρεται να βρέθηκαν στην περιοχή του Ρόσγουελ, Νέο Μεξικό - και είπε:είδα ένα φάκελο με τις πληροφορίες που περιλαμβάνει φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι UFO ήταν πραγματικό τι πραγματικά συνέβη

πολλές από τις σύγχρονες τεχνολογίες του σήμερα αναπτύχθηκαν από εξωγήινες τεχνολογίες, από τεχνολογία των διαστημόπλοιων που έχουν πέσει,

Chase Brandon,ο οποίος εργάστηκε 25 χρόνια για την CIA, είπε ότι οι πληροφορίες αυτές είναι κρυμμένες σε ένα ασφαλές φυλασσόμενο εντός της έδρας του οργανισμού (CIA) στο Langley:

Ήμουν σε ένα δωμάτιο ανακάτευα μέσα σε ένα ράφι και βρήκα ένα κουτί που τράβηξε πραγματικά την προσοχή μου. Και είχε μια λέξη Roswell. και είπα: «Θεέ μου, αυτό συνέβη πραγματικά.

ο γίγαντας και η έδρα της CIA στο Λάνγκλεϊ, Βιρτζίνια:ο Brandon Chase υποστηρίζει ότι έχει δει τα έγγραφα σε ένα κουτί, μέσα σε ένα ασφαλές μυστικό δωμάτιο στο οποίο κρύβει την αλήθεια για το συμβάν του RoswellΔεν ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι -που ήταν η δικαιολογία, όταν το περιστατικό αναφέρθηκε για πρώτη φορά , λέει ο πρώην πράκτορας Chase Brandon, ήταν ένα διαστημόπλοιο που δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη (Γη).

Chase Brandon εργάστηκε για τη CIA για 35 χρόνια σε διάφορους τομείς, και επόπτευε μυστικές επιχειρήσεις σε 70 χώρες. μέρος της ελίτ Παράνομης Υπηρεσία της CIA ως μυστικός αστυνομικός, και εκτέλεση σε μυστικές αποστολές στο εξωτερικό με τη συμμετοχή της διεθνούς τρομοκρατίας, εξεγέρσεων, η παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών και το λαθρεμπόριο όπλων. Όταν το περιστατικό Roswell συνέβη, οι στρατιωτικές αρχές εξέδωσαν δελτίο τύπου, το οποίο ξεκίνησε:

Οι πολλές φήμες σχετικά με ιπτάμενο δίσκο έγινε πραγματικότητα χθες, όταν ο αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του 509th ομάδα βομβών, Όγδοη Πολεμική Αεροπορία, Roswell Army Air Field, ήταν αρκετά τυχερός για να πάρει στην κατοχή του έναν δίσκο (UFO)

Ωστόσο, μόλις 24 ώρες αργότερα, ο στρατός άλλαξε την ιστορία τους και άρχισαν να ισχυρίζονται ότι το αντικείμενο που είχε διασωθεί, ο ιπτάμενος δίσκος, στην πραγματικότητα ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που συνετρίβει σε μια κοντινή φάρμα. Περίεργος, τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό δέχθηκε την εξήγηση, χωρίς καμία αμφιβολία. (ελεγχόμενη ενημέρωση ότι κάνουν και σήμερα δλδ ο στρατός έβγαλε δελτίο για ένα μπαλόνι? άπλα το μπάλωσαν )

Αντιστράτηγος Walter Haut ήταν ο αξιωματικός δημοσίων σχέσεων στην βάση του Holloway το 1947, και ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εξέδωσε τα δελτία τύπου μετά την αρχική και την επακόλουθη (μπάλωμα) υπό τις διαταγές του διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη William Blanchard .ο Haut πέθανε το 2006, αλλά άφησε μια δήλωση που κατέθεσε ενόρκως μαρτυρία να ανοιχθεί μόνο μετά το θάνατό του.

Στο κείμενο της δήλωσής του, λέει μετά θάνατον ότι ο ισχυρισμός για το μετεωρολογικό μπαλόνι ήταν μια συγκάλυψη, και το αντικείμενο (UFO) ήταν πραγματικό είχε ανακτηθεί από τον στρατό και αποθηκεύτηκε σε ένα υπόστεγο. Περιγράφει πως δεν είδε μόνο το σκάφος, αλλά και τα σώματα των νεκρών αλλοδαπών.

ο Haut είχε συνομιλίες για μια συνάντηση υψηλού επιπέδου, στην οποία παρευρέθηκε με τον διοικητή της βάσης, συνταγματάρχη William Blanchard και τον διοικητή της όγδοης Πολεμικής Αεροπορίας στρατού, στρατηγός Roger Ramey.ο Haut αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση αυτή, τα κομμάτια των συντριμμιών παραδόθηκαν για εξέταση.

Λέει το δελτίο τύπου εκδόθηκε επειδή οι ντόπιοι γνώριζαν ήδη την περιοχή της συντριβής, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε επίσης ένα δεύτερο ατύχημα αλλού στο Coronado, με περισσότερα συντρίμμια όχι από ένα άλλο δύο διάστημικα σκάφη είχαν πέσει.

ο Haut μίλησε επίσης για μια επιχείρηση σκούπα, όπου για μήνες μετά το περιστατικό ο στρατός ήταν στον τόπο συντριβής και σε αναζήτηση για όλα τα υπόλοιπα κομμάτια των συντριμμιών για να σβήσει όλες τις πιθανές ενδείξεις ότι κάτι ασυνήθιστο είχε συμβεί σε αυτά τα μέρη .

Φωτογραφία η πτώση του σκάφους κοντά στο Ρόσγουελ, με ένα από τα εξωγήινα σώματα, ήδη νεκρό, που εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος της φωτογραφίας, με ένα τραύμα στο δεξιό μηρό.Ένα υπόμνημα που εκδόθηκε από το FBI που φαίνεται ότι ενα περιστατικό συνέβη στο Νέο Μεξικό πριν από το 1950. Το τμήμα FBI έχει χιλιάδες αρχεία που είναι διαθέσιμα σε μια νέα διαδικτυακή πηγή που ονομάζεται "The Vault" Ανάμεσά τους είναι ένα υπηρεσιακό σημείωμα προς τον Προϊστάμενο του Γραφείου, ειδικού πράκτορα Guy Hottel , ο υπεύθυνος του γραφείου στον τομέα της Ουάσιγκτον το 1950. Στο υπόμνημα, του οποίου η γραμμή θέματος ιπτάμενους δίσκους,ο Agent Hottel αποκαλύπτει ότι ένας ερευνητής του Force Air είπε ότι 3 από τα λεγόμενα πιατάκια είχαν ανακτηθεί στο Νέο Μεξικό. "

το έγγραφο της 22 Μαρτίου 1950 ο πράκτορας του FBI Guy Hottel είπε ότι η North American Air Force θα έχουν ανακτήσει τρία UFO / ΑΤΙΑ στο Roswell, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, το καθένα με πλήρωμα τριών εξωγήινων, περίπου 1 μέτρο ύψος, ντυμένοι με μεταλλικό ύφασμα! Link: Στη σελίδα 34

Ο ερευνητής δίνει τις πληροφορίες σε έναν ειδικό πράκτορα, είπε. Το FBI έχει λογοκρίνει το όνομα του πράκτορα και την ταυτότητα του ερευνητή. (ΑΤΙΑ), περιγράφεται ως κυκλικό σχήμα με το κέντρο τους να είναι υψηλότερο, περίπου 16 μέτρα σε διάμετρο.Κάθε UFO επανδρώνετε από τρία εξωγήινα όντα με ανθρωποειδή μορφή. Τα πτώματα " ντυμένα με μεταλλικό ύφασμα με πολύ λεπτή υφή. Κάθε σώμα ήταν καλυμμένο με επίδεσμο με τρόπο παρόμοιο με τις διαδικασίες των ενδυμάτων που χρησιμοποιούνται από τους πιλότους σε δόκιμες σε υψηλές ταχύτητες. "

Post A Comment:

1 comment

Luan tajajaείπε...

Είσαι από τους λίγους που τα λέει αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα ο μοναδικός αλλά κ στο εξωτερικό ,ελπίζω να αρχίσουν να τα λένε κ άλλοι...αλά χλωμό το βλέπω αν αναλογιστείς ότι στις ποιο θεωρητικά αναπτυγμένες χώρες υπάρχει 100% κομουνισμος δλδ πλήρους ελεγχόμενο σύστημα . Συνέχισε εγώ θα σε διαβάζω .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications