Οι παράξενες μεταλλικές μπάλες που πέφτουν από τον ουρανό  στο Βιετνάμ και στο Περού !(vid)
Οι παράξενες μεταλλικές μπάλες που πέφτουν από τον ουρανό!!

Το περασμένο Σάββατο, στις 6 π.μ. (τοπική ώρα), μια μεταλλική μπάλα άγνωστης προέλευσης έπεσε από τον ουρανό σε μια ακατοίκητη περιοχή της επαρχίας Tuyen Quang στο Βιετνάμ. Σύντομα, ένα σφαιρικό αντικείμενο παρόμοιο στην εμφάνιση με τo πρώτo, έπεσε σε έναν κήπο στη γειτονική επαρχία Γεν Μπάι, και μια άλλη στην οροφή ενός σπιτιού.

Οι εν λόγω μεταλλικές μπάλες που έπεσαν από τον ουρανό έχουν διαφορές μεταξύ τους. Η μια είναι μεγαλύτερη από την άλλη και ζυγίζει περίπου 45 κιλά με διάμετρο 80 εκατοστά. Η άλλη η μικρότερο, δεν φθάνει τα 250 γραμμάρια.

Ο στρατός που τις εξέτασε βεβαιώνει ότι καμία από τις δύο μεταλλικές μπάλες δεν περιεχέι εκρηκτικά. Ωστόσο, ο στρατός του Βιετνάμ έχει σφραγίσει τις περιοχές στις οποίες έπεσαν για διεξαγωγή σχετικών ερευνών.

Τα συμπεράσματα της ανάλυσης των εμπειρογνωμόνων δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά υπάρχουν πολλές εικασίες, όπως ότι τα περίεργα αντικείμενα ειναι κατασκευασμένα στη Ρωσία η ότι είναι κομμάτια δορυφόρων των οποίων η εκτόξευση ήταν ανεπιτυχής.Πριν από δύο χρόνια παρόμοιες μπάλες είχαν ξανά πέσει στο Βιετνάμ..

Άλλα αυτο το φαινόμενο δεν έγινε μονο στο Βιετνάμ:

Οι σφαίρες από μέταλλο που πέφτουν από τον ουρανό σε διάφορα μέρη του κόσμου ειναι ένα μυστήριο. Οι Βρετανοί, οι Ρώσοι και οι Περουβιανοί έχουν εντοπίσει αυτές τις μπάλες να σκίζουν τον ουρανό μέσα σε λίγες εβδομάδες , ακόμα και οι ερασιτέχνες αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο.

Οι ντόπιοι στην περιφέρεια των Άνδεων του Περού τρομοκρατήθηκαν αφού ανακάλυψαν αυτό το μεταλλικό αντικείμενο σε έναν χωράφι. Οι ντόπιοι από τη νοτιοανατολική κοινότητα των Άνδεων τρομοκρατήθηκαν αφού βρήκαν τρία μυστηριώδη μεταλλικά αντικείμενα σε κοντινά χωράφια.

Τα βρήκαν ώρες μετά από δεκάδες εικόνες και βίντεο από ένα φλεγόμενο αντικείμενο, που ανάρτησαν στα τοπικά κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από τις βραζιλιάνικες και περουβιανές πόλεις Tingo Maria και Pucalklpa, 115 μίλια μακριά η μια από την άλλη.

Ο Romulo Barros, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο δήμο της Βραζιλίας, δήλωσε ότι το αντικείμενο ήταν πιθανότατα μετεωρίτης.Αλλά η περουβιανή Πολεμική Αεροπορία λέει ότι στην πραγματικότητα ήταν ένας ρωσικός διαστημικός πύραυλος που κάηκε στην ατμόσφαιρα της Γης.Προσθέτει ότι μπορεί να ήταν ο πύραυλος SL-23 και οι τρεις μεταλλικές σφαίρες να ήταν οι δεξαμενές καυσίμων σε δορυφόρο.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,Δύο νεαροί Βρετανοί κινηματογράφησαν μια μπάλα φωτιάς να πετάει πάνω από το Wakefield, το UK Meteor Network δήλωσε ότι ο Διεθνής Οργανισμός Μετεωριτών έλαβε περισσότερες από 700 αναφορές για μια σφαίρα στον ουρανό στις 31 Δεκεμβρίου περίπου στις 5.35 μ.μ.

Μέρες μετά την Ημέρα των Χριστουγέννων, οι Ρώσοι σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον νυχτερινό ουρανό να γίνεται στιγμιαία φωτεινός και χρώματος μπλε απο έναν μετεωρίτη. Στις 17 Ιανουαρίου, η USGS επιβεβαίωσε ότι ένας μετεωρίτης συνετρίβη στο Μίτσιγκαν στις 8:10 μ.μ., προκαλώντας μικρό σεισμό. Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications