Οι αυτοί η εμείς θα μείνουμε στον πλανήτη,η Μαρτύρια του Dienach από το μέλλον και ο μεγάλος πόλεμος (vid)

Επανερχομέθα στο θέμα που είχαμε βάλει αποκλείστηκα στην Ελλαδα:O άνθρωπος που έπεσε σε κώμα ταξίδεψε στο χρόνο,(άλλα η συντριπτική πλειοψηφία δεν εκτιμάει, προτιμάει να διαβάζει καθεστωτικές σελίδες και τύπου Daily Mail).

Αυτή η ιστορία επαληθεύει πολλά σε αυτούς που κατέχουν την γνώση. Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρουμε ποιοι τελικά θα μείνουν στον πλανήτη. Τα χρονιά από το Μέλλον μαρτυρούν μια ιστορία από ένα παράξενο γεγονός που έζησε ο Paul Amadeus Dienach, ο συγγραφέας, ο οποίος ζούσε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στην κεντρική Ευρώπη,ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια που ηταν ένα χρόνο σε κώμα, η συνείδησή του ταξίδεψε στο μέλλον σε ένα διαφορετικό σώμα και παρέμεινε εκεί για όλη τη διάρκεια του κώματος του.

Θεωρίες συνωμοσίας θα πουν οι περισσότεροι όπως τους έχουν μάθει : Αν και αυτό μοιάζει αδύνατο στους περισσότερους κάτι το φανταστικό και όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν , ο γραπτός λόγος του ελήφθη πολύ σοβαρά από τους τέκτονες, οι οποίοι κράτησαν το βιβλίο του ως μυστικό.

Έτσι κάνουν , λένε στην μαζα για θεωρίες συνωμοσίας και κρατούν την γνώση για party τους, και η μάζα κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου, τρώγοντας ότι του σερβίρουν και όπως του το σερβίρουν, εκτός απο την τηλεόραση τελευταία έβαλαν χέρι και στο ίντερνετ, ελέγχοντας το 70% τον ιστοσελίδων όλες αυτές που βγάζει η Google στην πρώτη θέση ανήκουν στο σύστημα , το άλλο 20% ειναι ιστοσελίδες σκουπίδια copy paste ότι βρουν χωρίς να προσφέρουν τίποτα, και μένει μονο ένα 10% που ειναι ανεξάρτητες και αυτές πολεμούν με κάθε τρόπο, το χειρότερο από όλα αυτά ειναι η αδιαφορία της μάζας και πόσο εύκολα την κανουν ότι θέλουν, ακόμα και στο ίντερνετ την οδηγούν στις σελίδες τους ως πρόβατα.

Μικρή περίληψη από το πρώτο post: Στο μέλλον, ανέφερε ότι δημιουργήθηκε ένα νέο είδος ανθρώπων, που ονομάζεται "Homobonus", και ότι αυτά θα είναι το επόμενο βήμα στην ανθρώπινη εξέλιξη. Το βιβλίο έχει πολλές σελίδες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γίνει αναφορά σε όσα λέει, αλλά το πιο σημαντικό για το μέλλον είναι το εξής:

Σύμφωνα με τον Paul, μεταξύ 2000 και 2300, η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, της οικολογικής καταστροφής του περιβάλλοντος, των οικονομικών ανισοτήτων και του νομισματικού συστήματος.
Το έτος 2204 ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένας μεγάλος αποικισμός του πλανήτη Άρη, με 20 εκατομμύρια ανθρώπων. Ωστόσο, το 2265, μια τεράστια καταστροφή τους εξόντωσε όλους, έτσι η ανθρωπότητα δεν προσπάθησε πάλι να αποικίσει τον Άρη.

Το έτος 2309, ως αποτέλεσμα ανεπίλυτων συγκρούσεων, μια άλλη μεγάλη καταστροφή έρχεται στη γη και είναι ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος, ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, όπως το γνωρίζουμε, θα πάψει να υπάρχει.

Μεταξύ του έτους 3400 και του 4000, επιβεβαιώνει ότι μια νέα χρυσή εποχή φτάνει στον πλανήτη, οι άνθρωποι δεν συνδέουν πλέον την επιτυχία στη ζωή τους με υλικά πράγματα, αλλά μάλλον με τη συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη τους.

Αναφέρει επίσης ότι αυτό το έτος, οι άνθρωποι θα δουλεύουν μόνο 2 χρόνια σε όλη τη ζωή τους, μεταξύ 17 και 19 ετών. Ο πληθυσμός της γης μειώθηκε σε λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και υπάρχει αφθονία τροφίμων και προϊόντων για μια πολύ αξιοπρεπή ζωή, αυτές ήταν οι πιο εκπληκτικές δηλώσεις του ημερολογίου του.

Αυτά θα ειναι σαν ιστορία του παρελθόντος για κάποιον που θα βρεθεί το το 4000 μ.χ από το 2000 μ.χ, λοιπόν κάποια "άτομα" δεν έχουν ιδέα ότι αυτά που κάνουν εις βάρος των άλλων ,θα ειναι και εις βάρος τους στο μέλλον, αφού ψοφήσουν πρώτα(!), ότι ξέρετε για τον κόσμο ειναι μια μεγάλη ψευδαίσθηση, και αυτά περί μορφωμένων με πτυχία επίσης! δεν υπάρχει μοίρα για τους περισσότερους, ειναι σαν να λες ότι τα ζώα έχουν μοίρα, και ηταν η μοίρα τους να τα φάει ένα άλλο ζώο.

Δημιουργήθηκε ένα νέο είδος ανθρώπων :εδώ προφανώς αναφέρεται η το νέο κατώτερο είδος πλήρως ελεγχόμενο στα πρότυπα της εποχής των Φαραώ , από την ανάμειξη που ειναι ήδη σε εξέλιξη, η στους Σημίτες που εξαπλώνονται με ταχείς ρυθμούς,αφού ζευγαρωνουν με μη της φυλής τους γυναίκες, με ιδιαίτερη προτίμηση σε καυκάσιες(για βελτιώσουν την φυλή τους).Εσάς βεβαία οι συμμορίτες σημιτικής ράτσας σας λένε οτι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι ψευδώς, όπως και τόσα άλλα ψέμματα που έχουν γίνει δεδομένα από τους περισσότερους.
Το έτος 2204 ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένας μεγάλος αποικισμός του πλανήτη Άρη, το 2265, μια τεράστια καταστροφή τους εξόντωσε όλους. Τι να ήταν άραγε αυτη η καταστροφή ? μήπως κάποιοι τους είδαν σαν παράσιτα?

Ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού θα πάψει να υπάρχει από ένα μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο, πως θα γίνει αυτός ο πόλεμος και από ποιους; αφου ήδη ελέγχουν το 80% του πλανήτη εκτός την Ρωσία, εκτός και τους βάλουν να σκοτωθούν μεταξύ τους για να μείνουν μονο αυτοι στο τέλος,άλλα αυτο όμως έρχεται σε αντίθεση με το παρακάτω:

Μεταξύ του έτους 3400 και του 4000, επιβεβαιώνει ότι μια νέα χρυσή εποχή φτάνει στον πλανήτη, οι άνθρωποι δεν συνδέουν πλέον την επιτυχία στη ζωή τους με υλικά πράγματα, αλλά μάλλον με τη συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη τους.

Εδώ ίσως ειναι το τέλος τους! δεν συνδέουν την ζωή τους με υλικά πράγματα, ποιοι ειναι υλιστές; σωστά....! μαζί με τους πάσης φύσεως αδίσταχτων που έχουν δις που τους φτάνουν για 3 ζωές, και κάθονται στην βουλή και παριστάνουν τους βουλευτές, γνωστοί και ως χρήσιμοι ηλίθιοι η πιο σωστά γκοΐμ, καθώς οι περισσότεροι υπηρετούν τους άνωθεν ως πιστά σκυλιά και οχι την Ελλάδα η σε οπουδήποτε άλλη χώρα ειναι ...Όταν λέμε εμείς στο τίτλο εννοούμε μια συγκεκριμένη την φυλή, του κάλου του δικαίου και σωστού, στην ίδια φυλή άνηκε και ο Nikola Tesla που λάμβανε "μηνύματα" για εφευρέσεις, τα γκοΐμ εκτός οτι ειναι υλιστές δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες, γιαυτό δεν έχουν κάνει ούτε μια εφεύρεση ιστορικά, και σε όλη τους την ζωή συμπεριφέρονται με ζωώδες ένστικτα παντού .

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Σε διαβάζουμε Αετε λίγοι αλλά καλοί !!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications