Ερευνητής ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μια “σήραγγα του χρόνου” στο Λας Βέγκας!
Ερευνητής ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μια “σήραγγα του χρόνου” στο Λας Βέγκας!

Όταν οι περισσότεροι ακούν τον όρο "σήραγγα του χρόνου", θυμούνται δημοφιλείς αμερικανικές ταινίες, για μηχανές του χρόνου και διάφορα τέτοια. Όποιος και αν είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αντιληπτή αυτή η έννοια ένα είναι σίγουρο: ότι σε μερικά σημεία του πλανήτη υπάρχουν ανωμαλίες.

Μερικοί από τους πιο λαμπρούς εφευρέτες στην ιστορία έχουν πει ότι ο κόσμος είναι λάθος στην αντίληψη του. Κάποιοι απο αυτούς έχουν πει ότι οι παραμορφώσεις στο χρόνο υπάρχουν οπώς οι μαύρες τρύπες , και άγνωστες δυνάμεις που δεν θα μπορούν να εξηγήσουν από την συμβατική επιστήμη.

Για να γίνει σαφέστερο: ο ορισμός του τούνελ του χρόνου, πιστεύεται ότι είναι μια περιοχή όπου οι μαγνητικές και ηλεκτρικές δυνάμεις αλλάζουν έτσι ώστε να δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο δύναμης, που συχνά περιγράφεται να έχει κυκλική κίνηση περιστροφής, σχηματίζοντας μια σήραγγα στο κέντρο κατι σαν μαύρη τρυπά.

Πιο άπλα, όταν αντικείμενα εισέλθουν εκεί μπορούν να καταλήξουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους σε αυτόν τον κόσμο η σε άλλον κόσμο, υπάρχουν μερικά δημοφιλή παραδείγματα σηράγγων χρόνου, όπως το Τρίγωνο των Βερμούδων . Ένας ανεξάρτητος ερευνητής ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει μια σήραγγα του χρόνου στον πλανήτη μας, στις παρυφές του Λας Βέγκας.

Παραμόρφωση στο Λας Βέγκας
Ο Joshua P. Warren, ένας ανεξάρτητος ερευνητής και παραφυσικός εμπειρογνώμονας, έχει μετρήσει το ρυθμό του χρόνου σε όλη τη Νότια Νεβάδα και την περασμένη εβδομάδα είπε ότι ανακάλυψε ένα μέρος όπου ο χρόνος επιβραδύνεται. Όπως αναφέρθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι FOX5Vegas , έχει μελετήσει διάφορες θέσεις μεταξύ του Λας Βέγκας και της περιοχή 51 , και είδε περίεργα δεδομένα.

"Είναι αυτό που μάθαμε με αυτή τη νέα τεχνολογία", είπε ο Γουόρεν.
Η τεχνολογία στην οποία αναφέρεται ο ερευνητής είναι ο μετρητής DT, που σημαίνει μετρητής διαφορικού χρονικού ρυθμού. Ανακαλύφθηκε πρόσφατα από έναν μηχανικό της Silicon Valley που ονομάζεται Ron Heath. Συνδέεται σε καλώδιο 30 μέτρων με αισθητήρα στο τέλος του που στέλνει πίσω ένα σήμα.

"Το σήμα αυτό υποτίθεται ότι ταξιδεύει πάντα με τον ίδιο ρυθμό σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος", συνέχισε ο Warren. "Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να αλλάξει είναι εάν μια μαύρη τρύπα έρθει κοντά στη Γη ή κάτι τέτοιο, που δεν πρέπει ποτέ να συμβεί. Σε αυτό το μέρος, στις 18 Ιουνίου 2018, μέτρησα για πρώτη και μοναδική φορά, τον χρόνο να επιβραδύνεται για 20 μικροδευτερόλεπτα. "

Ο Warren είπε ότι δεν πρέπει να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής.
«Αυτό δεν πρέπει να συμβεί, εκτός αν υπάρχει κάποιο είδος άγνωστης τεχνολογίας που δοκιμάζεται στη γύρω περιοχή που θα μπορούσε να επηρεάσει το περιβάλλον, ή εάν υπάρχουν φυσικές τοποθεσίες στον πλανήτη Γη που παραμορφώνουν τον χρόνο για λίγο, "εξήγησε ο ερευνητής.

Επίσης,ο συγγραφέας του δημοφιλούς βιβλίου «νόμος της έλξης» είπε ότι αυτη η ανακάλυψη εγείρει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις, και παραδόξως το μέρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του κόσμου με θεάσεις UFO.

"Νομίζω ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον, αυτη η περιοχή που δείχνει αυτή την ανωμαλία του χρόνου, είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή hotspots των UFO. Το μεγάλο ερώτημα αυτή τη στιγμή δεν είναι εάν έχουμε αυτές τις ανωμαλίες ή όχι, αλλά τι τους προκαλεί;

Είναι κάτι φυσικό αυτό που μας δίνει ένα παράθυρο ως μια πύλη σε έναν άλλο κόσμο ή σε άλλο επίπεδο πραγματικότητας; Ή μήπως είναι την προκαλεί κάποιου είδους παράξενης τεχνολογίας, είτε είναι κάτι μυστικό από τον άνθρωπο η κάτι εξωγήινο; »κατέληξε ο Γουόρεν.

Ο Αμερικανός ερευνητής θέλει να συνεχίσει να μετράει στην περιοχή του Λας Βέγκας. Φυσικά, για τους σκεπτικιστές η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι ο μετρητής DT, δεν λειτουργεί καλά .

Εκτός από αυτά που λένε οι σκεπτικιστές, η ιδέα μιας προσωρινής ανωμαλίας είναι πολύ ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι υπάρχουν γνωστές περιοχές στη Γη στις οποίες η βαρύτητα συμπεριφέρεται διαφορετικά.Απόδοση:©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications