O άνθρωπος που έπεσε σε κώμα ταξίδεψε στο χρόνο και ξύπνησε το 3906 και έγραψε τι είδε
O άνθρωπος που έπεσε σε κώμα ταξίδεψε στο χρόνο και ξύπνησε το 3906!!

Ενδεχομένως έχετε ποτέ ευχηθεί να μπορούσατε να ταξιδέψτε στο παρελθόν προκειμένου να διορθώσετε τυχόν λάθη ή να αποτρέψετε οποιαδήποτε ατυχία σας, έστω και από περιέργεια, το γεγονός είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είχαν κάποιου είδους «διολίσθησης» στο χρόνο, φανταστείτε τον εαυτό σας να πέφτει σε κώμα, και όταν ξυπνήσετε,να βρεθείτε σε πολύ διαφορετικό χρόνο!

Ο Paul Amadeus Dienach, ήταν καθηγητής της γερμανικής ο οποίος το 1921 ήταν το θύμα μιας παράξενης ασθένειας που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να παραμείνει για ένα χρόνο σε ένα νοσοκομείο στη Γενεύη, όταν μια μέρα ξύπνησε, άρχισε να γράφει στο ημερολόγιό του για ώρες, και κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς έγραφε στο μυστηριώδη ημερολόγιό του και γιατί το έκανε.

Σε ηλικία 36 ετών, με κανονική κατάσταση της υγείας του μετά από κώμα, ταξίδεψε στην Ελλάδα, το 1922, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του, και γνώρισε έναν φοιτητή με το όνομα Γιώργος Παπαχατζής και έγιναν φίλοι, αποκτήσε κάποια εμπιστοσύνη,μετά η υγεία του επιδεινώθηκε και πάλι και έπρεπε να γυρίσει πίσω, αλλά πριν από την αναχώρηση του, έδωσε στον φίλο του, ένα χαρτοφύλακα γεμάτο από τα γραπτά του, λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να τα διαβάσει, αλλά μην τα πει σε κανέναν.

Τέλος, το 1924 πέθανε από φυματίωση και ο φίλο του Γιώργος Παπαχατζής, άρχισε να μεταφράζει τα γραπτά του σταδιακά, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 14 ετών, νόμιζε ο δάσκαλό του ότι είχε γράψει ένα παράξενο μυθιστόρημα, αλλά ανακάλυψε ότι αυτό που μεταφράζε ήταν οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις του δασκάλου του.

Συνειδητοποίησε ότι ο λόγος που του είπε να μην τα πει σε άλλον ήταν από φόβο, μην τον πουν παράφρων και τον στείλουν σε ψυχιατρείο και μην γίνει γελοιοποίηση του, δεν είχε πει την ιστορία του σε κανέναν άλλο, όμως,αυτό που είχε γράψει ηταν οι αναμνήσεις μιας απίστευτης εμπειρίας που είχε κατά τη διάρκεια που ηταν σε κώμα.

Στα γραπτά του, περιγράφει με λεπτομέρειες ένα ταξίδι στο χρόνο στο έτος 3906, που φαινόταν ακόμα να έχει πολλές πληροφορίες, τη στιγμή που κάνει μετάφραση την απίστευτη ιστορία, ο Παπαχατζής μοιράζονται τις σημειώσεις με τον κύκλο του, και στενότερους φίλους του μασόνους, έτσι και τώρα οι σημειώσεις,ήταν στα χέρια των φιλοσοφικών κύκλων του Τεκτονισμού, ο οποίοι του είπαν ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα πρέπει να βγουν στο φως, με την δικαιολογία ότι πολλοί άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι για αυτό .

Ωστόσο, και αγνοώντας τις μασονικές οδηγίες,ο Παπαχατζής δημοσίευσε πληροφορίες σε ένα βιβλίο με τίτλο (Chronic Future) , και αυτό άρχισε να του προκαλέσει πολλά προβλήματα, έχασε τη δουλειά του, χρεώθηκε,και πολλά από τα αντίγραφα του βιβλίου εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα, μέχρι που ακόμη και σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα αντίγραφο αυτού του βιβλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνείδησή του Paul είχε ταξιδέψει στο χρόνο σε ένα άλλο άτομο, το έτος 3906, σύμφωνα με τον Paul, οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, ήταν σε θέση να ξερουν ότι μια διαφορετική συνείδηση ​​είχε μπει στο σώμα ενός άλλου άνδρα, και είχαν αποφασίσει να του δείξουν και να εξηγήσουν τα πάντα.

Στο μέλλον, ανέφερε ότι δημιουργήθηκε ένα νέο είδος ανθρώπων, που ονομάζεται "Homobonus", και ότι αυτά θα είναι το επόμενο βήμα στην ανθρώπινη εξέλιξη. Το βιβλίο έχει πολλές σελίδες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γίνει αναφορά σε όσα λέει, αλλά το πιο σημαντικό για το μέλλον είναι το εξής:

Σύμφωνα με τον Paul, μεταξύ 2000 και 2300, η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, της οικολογικής καταστροφής του περιβάλλοντος, των οικονομικών ανισοτήτων και του νομισματικού συστήματος.
Το έτος 2204 ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένας μεγάλος αποικισμός του πλανήτη Άρη, με 20 εκατομμύρια ανθρώπων. Ωστόσο, το 2265, μια τεράστια καταστροφή τους εξόντωσε όλους, έτσι η ανθρωπότητα δεν προσπαθήσε πάλι να αποικίσει τον Άρη.
Το έτος 2309, ως αποτέλεσμα ανεπίλυτων συγκρούσεων, μια άλλη μεγάλη καταστροφή έρχεται στη γη και είναι ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος, ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, όπως το γνωρίζουμε, θα έπαυε να υπάρχει.

Μεταξύ του έτους 3400 και του 4000, επιβεβαιώνει ότι μια νέα χρυσή εποχή φτάνει στον πλανήτη, οι άνθρωποι δεν συνδέουν πλέον την επιτυχία στη ζωή τους με υλικά πράγματα, αλλά μάλλον με τη συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη τους.

Αναφέρει επίσης ότι αυτό το έτος, οι άνθρωποι θα δουλεύουν μόνο 2 χρόνια σε όλη τη ζωή τους, μεταξύ 17 και 19 ετών. Ο πληθυσμός της γης μειώθηκε σε λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και υπάρχει αφθονία τροφίμων και προϊόντων για μια πολύ αξιοπρεπή ζωή, αυτές ήταν οι πιο εκπληκτικές δηλώσεις του ημερολογίου του. Τώρα κατάλαβες γιατι οι αριστεροι αποκαλούν όλα αυτά θεωρίες συνωμοσίας και τα χλευάζουν? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Unknownείπε...

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑ-ΜΥΘΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ

Ανώνυμοςείπε...

https://www.palaiobibliopolio.gr/%CE%97-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%A4%CF%89%CE%BD-%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CF%89%CE%BD-p-23935.html

Ανώνυμοςείπε...

το βιβλίο μπορεί κάποιος να το βρει εδώ:
https://www.palaiobibliopolio.gr/%CE%97-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%A4%CF%89%CE%BD-%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CF%89%CE%BD-p-23935.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications