Προφητεία:Στα επόμενα χρονιά θα πεθάνουν απο καρκίνο οι διπλασίου απο όσο πεθαίνουν σήμερα κατά βάση Ευρωπαίοι
Προφητεία:Στα επόμενα χρονιά θα πεθάνουν απο καρκίνο οι διπλασίου απο όσο πεθαίνουν σήμερα κατά βάση Ευρωπαίοι

Ο θάνατος θα έρθει απο εκεί που δεν το περιμένουν και πιο πολλοί σε άντρες γιατί θα πάρουν την θέση τους οι εισβολείς !αντέχεις την αλήθεια?

Ψάχνοντας για στατιστικά στοιχειά στην Ελλάδα βρήκαμε κάποια στοιχειά :Σε μια 10ετία θα έχουν χαθεί 1.000.000 Έλληνες..24.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους από καρκίνο στην Ελλάδα, ενώ 37.000 άνθρωποι προσβάλλονται από κάποια μορφή της νόσου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του IARC (International Agency for Research on Cancer).

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), αυξητική είναι η τάση του καρκίνου σε όλο τον κόσμο, και οι θάνατοι από 7,6 εκατομμύρια που ήταν το 2008, αναμένεται να φτάσουν τα 13,1 εκατομμύρια, μέχρι το 2030.

Δυστυχώς, ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που παραμένει ανίατη(ουπς), παρά τις πολύ εστιασμένες προσπάθειες που γίνονται από την ιατρική και γενικότερα επιστημονική κοινότητα σε παγκόσμιο επίπεδο (ξανά ουπς!). Έχουν γίνει μεγάλα άλματα για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση του καρκίνου τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά, εν τέλει, οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα.

Η επιστημονική κοινότητα σε παγκόσμιο επίπεδο ειναι μασονικη και πλήρως ελεγχόμενη είτε σας αρέσει είτε όχι! η ασθένεια που παραμένει ανίατη οχι γιατί δεν έχει βρεθεί η θεραπεία άλλα αντίθετα φτάνουν σε σημείο να δολοφονούν όσους τολμήσουν να μιλήσουν για εναλλακτικές θεραπείες, πέρα απο τους να συκοφαντούν και να τους κυνηγούν με λυσσά,(το είδαμε live) η μονή θεραπεία ειναι Χημειοθεραπεία που σκοτώνει ποιο πολλούς από όσους νομίζουν ότι σώζουν!! τώρα πως θεωρείται θεραπεία κάτι που σκοτώνει το 90% ?

Γράφημα 1: Συνολική πρόβλεψη (άνδρες + γυναίκες, όλες οι ηλικίες)

Γράφημα 2: Πρόβλεψη ξεχωριστά για άνδρες (Male) και γυναίκες (Female) για όλες τις ηλικίες

Καρκίνος στην Ευρώπη τι σύμπτωση! δεν υπάρχει άλλο μέρος της Γης που να έχουν γίνει τόσες πολλές σφαγές, πόλεμοι και εισβολές βάρβαρων !ειδικά σε αυτό το μέρος της Γης που ηταν το λίκνο του πολιτισμού, με την λεγόμενη καυκάσια φυλή που ουδεμιά σχέση έχει με αφρικάνικες και μογγολικές:

Πρώτα ήρθε η πανούκλα, μετά εισβολές, μετά χιλιάδες σφαγές, ξανά εισβολές,πόλεμοι, μετά το μεσαίωνα ήρθε ο κομμουνισμός που σκότωσε και βίασε εκατομμύρια καυκάσιων!(ο Χίτλερ ηταν ο κακός που δεν έκατσε να κάνουν στην Γερμανία οτι ειχαν κανει στην Ρωσία ουγκ!) μετά απο τόσες σφαγές που προκάλεσαν οι κομμουνιστές σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, που σαφώς δεν θα δείτε να μιλάει κανένας ιστορικός άφου οι περισσότεροι ειναι αριστεροί , ήρθε μια περίοδο χάριτος, και αναδιοργάνωσης των κομμουνιστών να μπουν σε θέσεις κλειδιά κτλ, ηταν κάπου το 2010 που μεσώ ίντερνετ είδαν οτι υπάρχουν πολλοι ακομα καυκάσιοι σε όλη την Ευρώπη έτσι κανόνισαν και αλλες εισβολές, αλλα αυτη την φορά χωρίς πόλεμο! δεν θα μείνει καυκάσιος ούτε για δείγμα,βάλτε και την Αμερική....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications