Επιτροπή Πορτογάλων αριστερών στην Αίγυπτο για να επιλέξει υποψήφιους για άσυλο ενώ δεν έχουν καν πόλεμο!
Επιτροπή Πορτογάλων αριστερών στην Αίγυπτο για να επιλέξει υποψήφιους για άσυλο ενώ δεν έχουν καν πόλεμο!

Ο αποικισμός της Ευρώπης συνεχίζεται απο άκρη σε άκρη, σπιθαμή Γης σε φασίστες ναζι,που θεωρούνται όλοι οι καυκάσιοι ακόμα και εκφυλισμένοι, οι συμμορίτες δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή(συνεπώς ούτε Έλληνες ειναι), επιβεβαιώνοντας τον Χίτλερ που έλεγε οτι ειναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης!Σοσιαλιστικό Κόμμα (Πορτογαλία)Κεντροαριστερά

Δείτε πως σερβίρουν τον αποικισμό της Ευρώπης με ορδές τριτοκοσμικών να κάνουν και την Ευρώπη τριτοκοσμική, αυτες οι εγκυρες πηγες του συστήματος ,και θα διαλέγουν όσους έχουν τάσεις προς τον κομμουνισμό και τους πιο ηλίθιους σίγουρα πράγματα:

---------------

Η Πορτογαλία θα στείλει τον Ιούλιο μια ομάδα στην Αίγυπτο για να επιλέξει υποψηφίους για χορήγηση ασύλου στο πλαίσιο ενός προγράμματος επανεγκατάστασης προσφύγων, έγινε σήμερα γνωστό από την κυβέρνηση.

Μια ομάδα της Υπηρεσίας Ξένων και Συνόρων «θα μεταβεί στις αρχές Ιουλίου στην Αίγυπτο για να πάρει συνεντεύξεις από τους πρώτους υποψηφίους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του πορτογαλικού υπουργείου Εσωτερικών στην οποία διευκρινίζεται πως η Πορτογαλία είναι «έτοιμη να υποδεχθεί 1.010 πρόσωπα» μέχρι την επόμενη χρονιά.

Η χώρα συμμετέχει σ' ένα εθελοντικό πρόγραμμα επανεγκατάστασης προσφύγων στην Ευρώπη το οποίο προτάθηκε τον Ιανουάριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει στόχο την υποδοχή στην ΕΕ μέσα σε δύο χρόνια τουλάχιστον 50.000 προσφύγων προερχόμενων από χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και από την Τουρκία.

Στο πλαίσιο ενός προηγούμενου προγράμματος επανεγκατάστασης, που ίσχυε από το 2015 μέχρι τον Μάρτιο 2018, η Πορτογαλία έχει ήδη υποδεχθεί 1.552 πρόσφυγες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η προσπάθεια της οποίας να μεταρρυθμίσει το κοινό σύστημά της χορήγησης ασύλου βρίσκεται σε αδιέξοδο, εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να δημιουργήσει «περιφερειακά κέντρα αποβίβασης» έξω από το έδαφος της ΕΕ ώστε να αποθαρρύνει τους επικίνδυνους διάπλους της Μεσογείου.

Η ιδέα αυτή, η οποία αντιμετωπιζόταν μέχρι τώρα μεμονωμένα από ορισμένα κράτη μέλη, περιλαμβάνεται σ' ένα «σχέδιο συμπερασμάτων» της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής που έχει προγραμματισθεί για το τέλος Ιουνίου στις Βρυξέλλες.www.newsbeast.gr

---------------

Το "πρόσφυγες" από που προκύπτει? προγράμματος επανεγκατάστασης? soros? Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει στόχο την υποδοχή στην ΕΕ μέσα σε δύο χρόνια τουλάχιστον 50.000 προσφύγων !αντίο Ευρώπη!

Και για μην ξεχνιόμαστε : «Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Γερμανίας πρέπει να γίνει μετανάστευση αλλοδαπών,κυρίως ξένους άνδρες του Τρίτου Κόσμου στα γερμανικά κρατίδια.» - Αυτό γράφτηκε το 1943, απο τον Εβραίο Ernest Hooton (!) αυτο γιατι ηταν Μογγόλοι οι ναζι και βάρβαροι, συμφωνα με την μαρξιστική προπαγάνδα , πριν καν τελειώσει ο πόλεμος! και αφου δολοφόνησαν 5 εκατομμύρια Γερμανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μετά τον πόλεμο! είδατε κανένας να μιλάει γιαυτό?

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications