Από άλλου περιμένουν μια εξωγήινη εισβολή  και αλλιώς γίνεται εισβολή !
Από άλλου περιμένουν μια εξωγήινη εισβολή  και αλλιώς γίνεται!

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας (Independence Day) είναι αμερικανικής παραγωγής ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1996. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Ρόλαντ Έμεριχ και στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Μπιλ Πούλμαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Μέρι ΜακΝτόντελ, Τζουντ Χιρστ, Μάργκαρετ Κόλιν, Ράντι Κουέιντ, Ρόμπερτ Λότζια, Τζέιμς Ρέντχορντ, Βίβικα Φοξ και Χάρι Κόνικ.

Επικεντρώνεται στις προσπάθειες των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν την εισβολή εξωγήινων στη Γη σε μια ύστατη προσπάθεια τις 4 Ιουλίου - την ημέρα ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι περισσότερες ταινίες εκτός μερικών εξαιρέσεων, ειναι για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, και ειδικά τους "συνομοσιολόγους" αυτός ο όρος ειναι made in cia, και αποκαλούν έτσι τους έξυπνους που ερευνούν πέρα από τα συνηθισμένα, και για να χλευάζει ο κάθε ηλίθιος μειωμένης ευφυΐας ανεξάρτητα ποσά πτυχία του έδωσαν, τους έξυπνους που κοιτούν και τι υπάρχει πίσω από τις κουρτίνες! οι άλλοι κοιτούν μονο τι υπάρχει μπροστά τους.

Η έλλειψη φαντασίας κάποιον (συγκεκριμένης ράτσας) τους έχει οδηγήσει να λένε τα ακριβώς αντίθετα απο αυτά που ισχύουν, ιστορικά ούτε ένας δεν υπάρχει επιστήμονας η εφευρέτης της φυλής τους .

Είναι σε τόση βαθιά ύπνωση η μάζα που ούτε καν έχει σκεφτεί τι γίνεται κάτω απο την μύτη της!.. το ότι τους δουλεύουν τόσα χρονιά όπως και διαβάζουν σελίδες αριστερών ως έγκυρες πήγες, και μασονους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους μας ξεπερνάει! τι να κάτσεις να πεις τώρα σε αυτούς για εξωγήινους? οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδες και έχουν ως δεδομένα τα ψευδή των αριστερών!

Οι δυνάστες αριστεροί κομμουνιστές ειναι ο τελευταίος τρόχος της άμαξας,αυτά τα χρήσιμα Γκοιμ που έχουν μπροστά ούτε σε ένα περίπτερο δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο, τόσα χρονιά δεν τους έχει καταλάβει κάνεις? τώρα θα πει κάποιος τι σχέση έχουν οι κομμουνιστές με εξωγήινους? δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, όταν αρχίσαμε να ερευνούμε τι γίνεται στο κόσμο μας από το 2014 που κάναμε μια μικρή ερευνά είδατε τι εστί αριστεροι που ειναι η συνεχεία των κομμουνιστών, αυτοι οι δογματικοί ηλίθιοι μαζί με τα χρήσιμα Γκοιμ, μας οδήγησαν στην Γερμανία,στην ναζιστική Γερμανία συγκεκριμένα!

Οπού σταθούν και οπού βρεθούν ουρλιάζουν για "ναζι βάρβαρους",οι ίδιοι κήρυκες της υποκρισίας αρέσκονται να γράφουν για "ναζι βάρβαρους" που σκότωσαν "αθώους όμβριους" αφού γέμισαν τα βιβλιοπωλεία με προπαγανδες και ψεμματα τόσα χρονιά, κάνουν το ίδιο στο ίντερνετ πίσω από δεκάδες ιστοσελίδες δήθεν ανεξάρτητες και έγκυρες, που σας βγάζει η google στην πρώτη θέση,καθώς παίρνουν χιλιάδες ευρώ για προωθήσεις.

Στην Γερμανία επι Χίτλερ, εκεί ειναι το μυστικό για Εξωγήινους και πολλά άλλα! παρεμπιπτόντως ότι ξέρει η πλειοψηφία για τον Χίτλερ και για τους "ναζι" ειναι ψεμματα και πολλές φόρες ειναι τα αντίθετα από αυτά που λένε αυτοί οι κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας! και η λέξη "ναζι" δεν υπήρχε πουθενά στην Γερμανία οι κομμουνιστες τους έλεγαν έτσι, μετά λοιπόν αφού βρήκαμε τι παίζεται, μας είχε μείνει μονο μια απόδειξη να επιβεβαιωθούν όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες μας, και βρέθηκε η απόδειξη τυχαία σε έναν αληθινό κομμουνιστή....... ο νοών νοείτω ....₪ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN₪₪. Ο ήλιος ειναι το φως, φως = ενεργεία, =πληροφορία, = γνώση, μείνετε στο σκοτάδι τους λοιπόν κάποιοι και στις σκιές τους.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Εάν θέλεις να αποκαλείς τους εβραίους με άλλο όνομα, να τους ονομάζεις οβριούς. Η λέξη όμβριος σημαίνει της βροχής. Η φράση όμβρια ύδατα σημαίνει νερά της βροχής. Ομβρος στα αρχαία ελληνικά είναι η βροχή. Οβριός ονομαζόταν ο εβραίος από κάποιους λόγιους συγγραφείς κατά την επανάσταση του 1821 και από πολλούς οπλαρχηγούς.

Ανώνυμοςείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
atomείπε...

(Ο Χιτλερ με σιωνιστικα κεφαλαια εκανε τον πολεμο)
δεν επιτρέπουμε εδω κομμουνιστικα ψευδή πέρα κάθε λογικής και σε περίπτωση που δεν είσαι κανένα troll του συριζα ελληνόφωνος ιουδαίος συμμορίτης η αριστερός χρήσιμος ηλίθιος :
https://www.aetos-apokalypsis.com/2016/09/Adolf-Hitler-nazistikh-germania.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications