Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι υπάρχει ένα τεράστιο ξένο διαστημόπλοιο στα δαχτυλίδια του Κρόνου!

Οι δηλώσεις αυτές κυκλοφόρησαν γρήγορα στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ και της Ρωσίας, άλλα και για το περίεργο που δηλώνει ότι δεν υπάρχουν μονο στον Κρόνο, αλλά αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα υπάρχουν και γύρω από άλλους πλανήτες όπως ο Δίας, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας .

Ο πρώην μηχανικός της NASA, Δρ Norman Bergrun ο οποιος ειναι και ερευνητής πιστεύει ότι το ξένο σκάφος μέσα στα δαχτυλίδια του Κρόνου που ειναι ηλεκτρομαγνητικά ίσως παίρνει ενεργεία απο αυτά. Και αυτά τα διαστημικά σκάφη δεν είναι καινούργια στο ηλιακό μας σύστημα, λέει ο Δρ. Bergrun,τα ξένα διαστημικά σκάφη πολλαπλασιάζονται στο ηλιακό μας σύστημα από το 1986.

Ο Bergrun είναι διακεκριμένος ερευνητής της NASA, ο οποίος έχει κάνει σημαντικές καινοτόμες συνεισφορές σε πολλά αεροναυτικά, και πυραυλικά προγράμματα των ΗΠΑ. Έχει επίσης κερδίσει πολλά κορυφαία βραβεία επιστήμης και μηχανικής, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Achievement Archiedes Engineering.

Οι δηλώσεις του εμφανίστηκαν στο αμφιλεγόμενο κανάλι του YouTube SecureTeam10, γνωστό για τη δημοσίευση πολλών βίντεο που σχετίζονται με τα UFO. Ο Bergrun είχε ξανά κανει δηλώσεις παλαιότερα σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε επίσης απο το κανάλι SecureTeam10, και εξηγούσε το μυστήριο πίσω από τον Κρόνο, τα δαχτυλίδια και οτι πολλά εξωγήινα διαστημόπλοια, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν εκεί.

Σε ένα παλαιότερο βίντεο διάρκειας 1.30 ώρας,(https://www.youtube.com/watch?v=UTkoYWLdvU4) μιλά για ένα «μακρύ κυλινδρικό αντικείμενο» που φαίνεται να έχει «συστήματα εξάτμισης», μεταξύ άλλων.Στο βιβλίο του που δημοσιεύθηκε το 1986, είχε γράψει ότι όχι μόνο οι δακτύλιοι του Κρόνου ήταν γεμάτο από ξένα σκάφη, αλλά αυτοί οι επισκέπτες από έναν άλλο κόσμο θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για τη «δημιουργία των Δαχτυλιδιών».

Το 2016, είπε ότι αυτά τα μυστηριώδη σκάφη βρίσκονται στον Κρόνο, στον Ουρανό και τον Δία,και ισχυρίζεται οτι τα Δαχτυλίδια του Κρόνου ειναι ηλεκτρομαγνητικές γραμμές.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications