Απαγορευμένη ιστορία: Σύμβολα που συνδέουν τους μεγαλύτερους αρχαίους πολιτισμούς

Γιατί οι περισσότεροι από τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο κατασκευάζουν πυραμίδες; Εάν αυτοί οι πολιτισμοί δεν ήταν αλληλοσυνδεδεμένοι γιατί ακολουθούν ένα σχεδόν πανομοιότυπο αρχιτεκτονικό μοτίβο;

Εδώ έχουμε μερικές από τις πιο απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των προϊστορικών πολιτισμών που μοιράζονται την ίδια γνώση, κάτι που οι αρχαιολόγοι λένε οτι δεν είναι αδύνατο.

1. Γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί κατασκευάζουν πυραμίδες σε όλο τον κόσμο;
Οι αρχαίοι πολιτισμοί έχτισαν παρόμοιες πυραμίδες. Αυτά τα μεγαλοπρεπή μνημεία βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου, με σταυροειδές σχήμα,κυκλικές και τριγωνικές. Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί έχτισαν πυραμίδες ..Οι κάτοικοι της αρχαίας Αιγύπτου, της αρχαίας Κίνας,οι Ίνκας,οι Αζτέκοι, οι Μάγια και πολλοι άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν φτιάξει πυραμίδες που εξακολουθούν να υπάρχουν έως σήμερα. Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει η καταλάβει ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός των πυραμίδων!!

Το μυστήριο για τις πυραμίδες μεγαλώνει όταν μερικές από αυτές, όπως οι πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας, ευθυγραμμίζονται αστρονομικά. Οι αρχαιολόγοι δεν έχουν ιδέα πώς και γιατί δημιούργησαν αυτά τα μεγαλοπρεπή κτίρια και ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός τους.

Το γεγονός:όλοι σχεδόν οι πολιτισμοί κατασκεύαζαν μνημεία που μοιράζονται αρχιτεκτονικές ομοιότητες και επίσης είχαν ουράνια σύνδεση . Αν κοιτάξετε τις πυραμίδες του οροπεδίου της Γκίζας, με τις πυραμίδες του Τεοτιχουακάν, ακόμα και κινεζικές πυραμίδες, φαίνεται να ευθυγραμμίζονται με αστερισμούς. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τον αστερισμό του Ωρίωνα, ο οποίος προφανώς ήταν πολύ σημαντικός όχι μόνο για τους αρχαίους Αιγυπτίους, αλλά και για τους αρχαίους Αζτέκους, της Κίνας και άλλους πολιτισμούς οπως και για τους αρχαίους Έλληνες.

Το σύμβολο της σβάστικας, που ύπαρχε σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς του παρελθόντος και της πρόσφατης ιστορίας που το εξαφάνισαν απο παντού αρχικά απο την Ρωσία όταν πήραν την εξουσία το 1917 και δημιούργησαν το σταλινικό καθεστώς βάζοντας στην θέση της το γνωστό άστρο του Δαυίδ,το κόκκινο αστέρι των κομμουνιστών (ποτάμια αίμα κυλούν γνησίων Ρώσων επι χρονιά ),και έχει μείνει μονο στην Ινδία

Κάποιοι νεοέλληνες με νοημοσύνη 5άχρονου που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι των αρχαίων, ισχυρίζονται οτι ειναι "ναζιστικό σύμβολο" και οτι το έκλεψαν οι "κακοί ναζι" από τους Έλληνες για να σπέρνουν μίσος! όπως τους λένε οι διαστρεβλωτές των πάντων με αριστερές τάσεις, μαζί με τα χρήσιμα ork τους, που εξαπλώνονται, γνωστά και ως γκοϊμ, κατα το Ταλμούδ(μονοί τους τα γράφουν),ενώ υπήρχε σε όλη την Ευρώπη-Ινδία μέχρι και στην Αμερική! οπού είχε πάει το καυκάσιο λευκό γένος, τουτέστιν όλοι που έχουν απέχθεια στην σβάστικα δεν ανήκουν στο καυκάσιο γένος, ούτε απόγονοι αρχαιων ειναι..

Η σβάστικα αντιπροσωπεύει την ειρήνη και την ευημερία και αυτό ήταν γνωστό από πολλούς και διαφορετικούς αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Η σβάστικα γνωστή και ως gammadion , είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διαδεδομένα σύμβολα στον πλανήτη Γη. Και αν πιστεύετε ότι είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει το κακό και το θάνατο, είστε τραγικά λάθος. Το σύμβολο της σβάστικας αντιπροσωπεύει την ειρήνη και την ευημερία και είναι ένα πολύ θετικό σύμβολο.

Που έχουν ανακαλυφθεί σβάστικες διαχρονικά

Φυσικά ελάχιστοι γνωρίζουν την Γερμανία επι Χίτλερ,που για πρώτη φορά υπήρξε κράτος πρόνοιας στα χρονικά, επίσης οι εργαζόμενοι έπαιρναν άδειες για διακοπές και για πρώτη φορά εφαρμόστηκαν οι κρουαζιέρες,ολα αυτα ηταν άγνωστα για εκείνη την εποχή στους άλλους, δεν υπήρχε πληθωρισμός ούτε ανεργία,κυριαρχούσε η ευημερία, μέχρι που αυτοι που αντιπροσωπεύουν το κακό επι της Γης κήρυξαν πόλεμο! με τα μη γνωστά αποτελέσματα, κρυμμένα κάτω απο τόνους λάσπης και προπαγάνδας! σε αυτα ειναι μανούλες οι κήρυκες τους ψεύδους ...εξαφάνισαν την σβάστικα κατά κάποιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει πουθενά ευημερία αλλα μονο δυστυχία που ειναι η "τροφή" τους και το "ναρκωτικό" τους !

Το σύμβολο του ανανά (Pine Cone) η κουκουνάρι η κωνάριο: Βρίσκεται σε σχεδόν κάθε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο

Το σύμβολο αντιπροσωπεύει τον επιγονικό αδένα την επίφυση, αυτό ήταν γνωστό από τους αρχαίους πολιτισμούς και επίσης αντιπροσωπεύει το τρίτο μάτι. Από την αρχαία Ρώμη μέχρι την αρχαία Μεσοποταμία, αυτο το σύμβολο δείχνει τον βαθμό πνευματικής διαφώτισης, κάτι που γνώριζαν όλοι σχεδόν οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο.

H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, «άχρηστος» κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά.

Η επίφυση ή το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του. Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με τη βοήθεια διαλογισμού, γιόγκας, ή διαφόρων εσωτερικών αποκρυφιστικών μεθόδων, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις.Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση (remote viewing).

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα. Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications