Πιάστηκαν στα χέρια στη Βουλή: Καρεκλιές, βρισιές και... τσαντιές - Σε αμόκ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Πιάστηκαν στα χέρια στη Βουλή: Καρεκλιές, βρισιές και... τσαντιές - Σε αμόκ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε έξαλλη κατάσταση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Πέταξε κινητό στο κεφάλι δημοσιογράφου,

Σε… ρίνγκ μετατράπηκε το καφενείο της Βουλής, με την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της.

Βουλευτές, αλλά και εργαζόμενοι της Βουλής έμεινα έκπληκτοι βλέποντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση αμοκ να επιτίθεται σε άγνωστο άνδρα που βρισκόταν τη στιγμή εκείνη στο καφενείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κ. Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Έτσι, καταφέρνει να περάσει από τον έλεγχο και να πάρει άδεια εισόδου στους χώρους της Βουλής.

Η κ. Μεγαλοικονόμου είχε πληροφορηθεί για τον εν λόγω κύριο και όταν τον είδε στο καφενείο έγινε έξαλλη.Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες που επικαλείται το cnn.gr, η βουλευτής του είπε: «βγες έξω καθίκι, πως μπήκες μέσα παλιάνθρωπε… ποιος σου έδωσε άδεια;».

Ο ίδιος, που δηλώνει δημοσιογράφος της είπε πως δεν πάει πουθενά και πως είχε άδεια εισόδου στη βουλή. Η κ. Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο ενώ έπιασε μια καρέκλα για να του την πετάξει.

Η φρουρά της Βουλής επενέβη και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τον οδήγησαν στο φρουραρχείο και εν συνεχεία στην έξοδο.Πηγές της Βουλής έλεγαν ότι ανακαλείται επ’ αόριστον η άδεια εισόδου του συγκεκριμένου ατόμου στο Κοινοβούλιο.

www.newsbomb.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications