Βρετανός μασονικός στρατηγός: Γιατί ο αδύναμος Πούτιν θα ήταν μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
Βρετανός μασονικός στρατηγός: Γιατί ο αδύναμος Πούτιν θα ήταν μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη

Μιλάνε για παγκόσμια ειρήνη, αυτοι που παρέα με την Αμερική έχουν διαπράξει δεκάδες εισβολές και πολέμους, αρχή γενόμενης του πρώτου παγκόσμιου πόλεμου!!!

Ενας αδύναμος Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποτελούσε μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη, από ό,τι τώρα που είναι ισχυρός, προειδοποίησε ο Αντριαν Μπράντσοου.

Ο Βρετανός στρατηγός, πρώην επικεφαλής της SAS, των ειδικών δυνάμεων της χώρας ήταν έως πέρυσι αναπληρωτής Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

«Αυτή τη στιγμή είναι τεράστια η δημοτικότητά του στη Ρωσία, αυτό που θα ζήλευαν οι πολιτικοί της Δύσης. Αυτός ο συνδυασμός, να δημιουργεί μία κατάσταση και μετά να παρουσιάζει τον εαυτό του ως την απάντηση σε αυτή, λειτουργεί πάρα πολύ καλά.

Αν απειληθεί η ύπαρξή του, τότε θα συμβεί το ίδιο και για εμάς. Εννοώ ότι θα ρισκάρει σε κάτι, που πιθανόν θα οδηγήσει σε σύγκρουση. Είναι ένα απαίσιο σενάριο, που ευτυχώς είναι απίθανο, αλλά πρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό», δήλωσε ο Μπράντσοου, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο στρατηγός σημείωσε ακόμη ότι η Ρωσία εμπλέκεται στα Βαλκάνια, για να αποτρέψει τις προσπάθειες κάποιων χωρών να μπουν στην ΕΕ.

Αναφέρθηκε και στη δηλητηρίαση του πρώην κατασκόπου, Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, στην Αγγλία. Ενα περιστατικό που το χαρακτήρισε μεν απίστευτο σοβαρό, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη.

«Εχουμε ακούσει τον Πούτιν να αφήνει να εννοηθεί ότι όσοι προδίδουν τη Ρωσία είναι στόχοι. Αυτή η συμπεριφορά είναι χαρακτηριστική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Post A Comment:

1 comment

Luείπε...

Εγώ σου λέω ότι πιο αδυμαμη Αμερική θα ήταν καλημέρα για την ανθροπωτητα εεε... τι λες καλό ε???
Κ ο ΜπαμπάΣτρουμφ...με τον Άι Βασίλη που έφαγα γιαούρτι με μελι...ε μαλακεςςς....
Ενας να δώσει ένα μυνημα που να λέει ειμαι ο στρατηγός ταδε έχω μάζεψει 20 χιλιάδες άντρες είμαστε έτοιμη να πάμε να πεθάνουμε για την ελευθερία για ένα καλύτερο κόσμο για τα ατομικά δικαίωμα που μας έχουν πάρει....ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΦΥΓΑΜΕ....Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΟΙΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥΣΤΗΣ Κ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ....
Μόρε δεν γα......

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications