ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ: Ο Παράνομος μετανάστης “ήρωας” που σώσει το παιδάκι!! FAKE! (vid)
Αυτοί σας δουλεύουν κατάμουτρα! Παρίσι:Ο Παράνομος μετανάστης “ήρωας” που σώσει το παιδάκι!!

Παγκόσμια συγκίνηση για τον παρατυπο/παράνομο μετανάστη απο το Μαλί που έσωσε στη Γαλλία 4χρονο παιδάκι με αποτέλεσμα να συναντηθεί με τον Μακρόν στο προεδρικό μέγαρο με τιμές ήρωα, τον ανακήρυξε Γάλλο υπήκοο και του έδωσε και δουλειά στο πυροσβεστικό σώμα της Γαλλίας..Σαν θυμίσει κάτι?

Για άλλη μια φορά όλες μαζί οι καθεστωτικές ιστοσελίδες με τα ίδια αφεντικά, και εντός και εκτός Ελλάδας το έβαλαν παρουσιάζοντας έναν μετανάστης σαν "ήρωα" με απίστευτο μένος! μάλιστα απέφυγαν να βάλουν το βίντεο που δείχνει την άπατη ξεκάθαρα, ο άλλος κρατάει το παιδί(η κούκλα) και περιμένει τον "μετανάστη" να έρθει να το σώσει, γιατί δεν μπορεί να το τραβήξει ο ίδιος!μα ειναι δυνατόν?το πως βρέθηκε εκεί να κρέμεται ούτε λόγος, μόλις έκλεισαν τις κάμερες θα έριξαν τρελό γελοίο! και μπορεί να μην ειναι καν "μετανάστης" αλλα πληρωμένος και γυμνασμένος κασκαντέρ, πολύ εύκολα ανεβαίνει για "ταλαιπωρημένος λαθρο" δεν νομίζεις? ίσως να τον είχαν και δεμένο και τον τραβούσαν πάνω όπως φαίνεται στην εικόνα με ένα "αόρατο" σχοινί.

Λεπτομέρεια "Παράνομος μετανάστης" ενώ δεν τους λένε έτσι συνήθως! Κατ αρχάς κανένα παιδάκι δεν θα άντεχε κρεμασμένο από τον τέταρτο όροφο μέχρι να σκαρφαλώσει κάποιος.
Δεύτερον. Στις φώτο βλέπετε άλλα δυο άτομα να βρίσκονται κοντά στο παιδάκι όση ώρα ανέβαινε ο λαθρομετανάστης και δεν έκαναν καμία κίνηση να ανεβάσουν το παιδάκι.
Περίμεναν να φτάσει ο λαθρομετανάστης για να ξεκινήσουν την προπαγάνδα, ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΣΩΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!...Στην αρχή ο τύπος που είναι δίπλα στο παιδάκι ούτε καν πλησιάζει. Απλά το κοιτάει.
Προφανώς το παιδάκι για να μην πέφτει θα ήταν με κάποιο τρόπο δεμένο.έτσι λοιπόν μας λένε οι "έγκυρες πήγες" :

Παράνομος μετανάστης ήταν ο ήρωας που με κίνδυνο της ζωής του, σκαρφάλωσε τέσσερις ορόφους για να σώσει ένα παιδάκι που κρέμονταν στο κενό, σε πολυκατοικία στο Παρίσι.

Ο νεαρός ονομάζεται Μαμουντού Γκασάμα και είναι παράνομος μετανάστης από το Μάλι, δήλωσε μέλος του δημοτικού συμβουλίου της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Ο νεαρός που έσωσε ένα μωρό στην οδό Μαρξ-Ντορμουά σκαρφαλώνοντας τρεις ορόφους είναι παράνομος μετανάστης που έφθασε από το Μάλι τον Σεπτέμβριο. Να το δουν εκείνοι που φτύνουν τους μετανάστες όλη τη μέρα. Ευχαριστούμε Μαμουντού Γκασάμα», έγραψε στο Twitter ο κομμουνιστής εκπρόσωπος του 18ου διαμερίσματος στο δημοτικό συμβούλιο του Παρισιού Ιαν Μπροσά.

Λίγο πριν, η δήμαρχος Αν Ινταλγκό είχε συγχαρεί τον νεαρό: «Ενα μεγάλο μπράβο στον Μαμουντού Γκασάμα για την θαρραλέα πράξη του που επέτρεψε να σωθεί χθες το βράδυ η ζωή ενός παιδιού. Είχα την ευχαρίστηση να μιλήσω σήμερα μαζί του τηλεφωνικά για να τον συγχαρώ θερμά», έγραψε στο Twitter.

Ο Μαμουντού Γκασάμα παρουσιάσθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης ως ήρωας. Ο ίδιος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV ότι «είδε πολύ κόσμο να φωνάζει και αυτοκίνητα να κορνάρουν». «Βγήκα, έτρεξα να δω τι λύσεις υπήρχαν για να σωθεί. Κατάφερα να πιαστώ από το μπαλκόνι, ανέβηκα με αυτόν τον τρόπο και , ευχαριστώ θεέ μου, το έσωσα».Και εδώ σταματάει το ΗΟΑΧ

Κομμουνιστής εκπρόσωπος? το παράλογο θα ηταν να μην ηταν κομμουνιστής! αυτοι ειναι τα "λευκά κράνη" της Ευρώπης! κήρυκες υποκρισίας και ψεύδους(και τα troll τους)!θυμάστε την εικόνα με το πνιγμένο προσφυγόπουλο δήθεν απο την Συρία που πήγαν και το έστησαν στην παράλια? ο πατέρας του το έπνιξε και αυτοι το παρουσίασαν εντελώς διαφορετικά!μην πάμε μακριά : έστησαν ολόκληρο θέατρο δηθεν επίθεσης (απο φασίστες φυσικά) για να δώσουν την σημαία που έχουν χ@σμενη σε κάποιον Αμιρ! αφου πρώτα προσπάθησαν παράνομα να τον κάνουν σημαιοφόρο! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

θα μπορούσε να είχε συμβεί ή δεν θα μπορούσε; αυτό είναι το σημαντικό. να έχουμε όλοι την σωστή φαντασία

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications