Συναρπαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος των Illuminati (βίντεο)
Συναρπαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος των Illuminati (βίντεο)

Μήπως η ελευθερία στην ανθρωπότητα δεν είναι ένα πραγματική; Είμαστε πραγματικά σε θέση να επιλέξουμε ότι κάνουμε με τις ζωές μας;

Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι ο κόσμος ελέγχεται από μία οργάνωση που φέρει το όνομα Illuminati. Μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι οι Illuminati δεν είναι παρά ένα από τα πολλά ονόματα που δίνονται στις μυστικές κοινωνίες που κυβερνούν τον πλανήτη πίσω από τις κουρτίνες.

Είναι τρομακτική σκέψη γνωρίζοντας ότι όλες οι ενέργειές μας παρακολουθούνται, ότι κάθε λέξη που λέμε καταγράφεται, ότι δεν μπορούμε να κρύψουμε τίποτα από το σύστημα, και οπουδήποτε και αν πάμε αποτελούμε μέρος αυτού του ίδιου συστήματος, που από την ημέρα που γεννιόμαστε σφραγιζόμαστε με ένα αναγνωριστικό και ένα επώνυμο ως «σκλάβος».

Πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν συναρπαστικές αποκαλύψεις από ένα πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι άνηκε στους Illuminati.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Post A Comment:

1 comment

Lu...είπε...

Φυσικά κ έχεις περιθώρια επιλογής...κόλαση η παράδεισος άμα ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!!
Τι όμορφα εεεεε....????
Αυτά είναι..αυτές είναι επιλογές
Τι νομιζεσ Όχι δηλαδη τι θα ήθελες....?
Να μπενεις στο μαγαζί κ να σου βγάζουν 10 είδη σοκολάτας κ να κανείς 1ώρα να διαλέξεις ???
Ενω τώρα αλάτι η Ξύδη....
Λες τι να προτοδιολεξεις...για σένα το κάνουν ρε χαζούλι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications