Στο εδώλιο ο Παραολυμπιονίκης για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου (βίντεο)
Στο εδώλιο ο Παραολυμπιονίκης για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου (βίντεο)

Στο εδώλιο ο Παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου, που έγινε πριν ένα χρόνο, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Στο εδώλιο βρέθηκε ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου, που έγινε πριν ένα χρόνο, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η πρώην σύζυγος του θύματος σπάει τη σιωπή της στην Tatiana Live και μιλά για την εφήμερη σχέση που είχε με τον Παραολυμπιονίκη και για το φόβο και τη βία που είχε δεχτεί από τον νεκρό πρώην σύζυγό της.

“Το λάθος μου ήταν ότι εμπιστεύτηκα τον Μάριο σε σημείο που δεν έλεγχα τίποτα. Μετά από καιρό ο Μάριος λειτουργούσε με περίεργο τρόπο κάνοντας μη αποδεκτά πράγματα. Δεν θέλω να πω πολλά. Θα σας πω το εξής.

Η συμβίωση ήταν κακή και για εμένα και για τα παιδιά περισσότερο. Τα πράγματα οξύνθηκαν αρκετά μεταξύ μας. Ο Μάριος παραδεχόταν και στα παιδιά ότι δεν ήμασταν μαζί και θα χωρίσουμε. Η φθορά ήταν και για τον Μάριο και για εμένα. Απλώς εγώ και τα παιδιά, είχαμε και φόβο μέσα στο σπίτι μας”, είπε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με την αρχική ομολογία του Παραολυμπιονίκη, ο 47χρονος είχε πάει οπλισμένος στο πρακτορείο ΟΠΑΠ και πάνω στον διαπληκτισμό του με το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει.

Στο σημείο της ανθρωποκτονίας είχαν βρεθεί πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το θύμα είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία λέγοντας ότι τον έχουν πυροβολήσει αλλά λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε.Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Tatiana Live:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications