18 Μαΐ 2018

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Εγώ πλήρωνα τα ρούχα της Τζένης Καρέζη»

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Εγώ πλήρωνα τα ρούχα της Τζένης Καρέζη»

Για τα σπίτια που πούλησε αλλά και τις σχέσεις που είχε με τις πρώην συζύγους του μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό Τζένη Καρέζη με την οποία παντρεύτηκε το 1962.

Όλα όσα είπε:

Πούλησα 6 σπίτια. Τώρα ζω στο ενοίκιο, 600 ευρώ τον μήνα. Όσοι έχουν σπίτια τα χαρίζουν σήμερα. Και οι 5 χωρισμοί μου ήταν πολιτισμένοι. 5 σπίτια έκανα, τα παράταγα κι έφευγα. Περίπου όλες οι γυναίκες ίδιες είναι.

Ένα μεγάλο ποσοστό τους ενδιαφέρει το οικονομικό. Όταν παντρεύτηκα την Τζένη Καρέζη λέγανε «Α κονόμησε! Πήρε την Καρέζη»! Η Καρέζη όταν την παντρεύτηκα έπαιρνε 11,000 δραχμές τον μήνα, μείον τις κρατήσεις 9,500. Άντε να τα βγάλεις πέρα.

Να είσαι ηθοποιός, να θες και ρούχα, να θες κι εκείνο, να θες και το άλλο… Ποιος τα πλήρωνε αυτά;,

ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Εγώ πλήρωνα τα ρούχα της Τζένης Καρέζη»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: