Που είδαν τελευταία φορά την αγνοούμενη έγκυο στη Κρήτη - Τι λέει η μητέρα της
Που είδαν τελευταία φορά την αγνοούμενη έγκυο στη Κρήτη - Τι λέει η μητέρα της

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν τη χθεσινή ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης εγκύου Ντέσι Ιλίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Ρέθυμνο, όπου διαμένει μόνιμα, στις 2 Μαΐου.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάστηκαν χθες, όπως είναι λογικό, στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμέ Ρεθύμνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν πριν από λίγα 24ωρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Τούνελ”, η 37χρονη από τη Βουλγαρία εθεάθη τελευταία φορά να κατευθύνεται μαζί με τον – μετέπειτα αυτόχειρα – σύντροφό της και πατέρα του παιδιού που κυοφορεί προς τις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ.

Χθες, λοιπόν, κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού “σάρωσαν” την περιοχή του Κεραμέ. Δυστυχώς, ωστόσο, παρά τις τιτάνιες προσπάθειές τους, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της αγνοούμενης εγκύου.

Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Εκείνη την ημέρα, η 37χρονη αγνοούμενη είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της αλλά και μια φίλη της. Συγκεκριμένα, η Ντέσι τις είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε με τον φίλο της σε ταβέρνα σε δάσος. Τέσσερα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της Ντέσι Ιλίεβα, ο φίλος της και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το τραγικό αυτό συμβάν έμελλε να πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στην επίμαχη υπόθεση: Τα στόματα άνοιξαν, με τη μητέρα της Ντέσι, η οποία έφτασε εσπευσμένα στην Κρήτη από τη Βουλγαρία, αλλά και φίλες της αγνοούμενης εγκύου, να θεωρούν ότι ο φίλος της – ο οποίος δεν ήθελε η Ντέσι να κρατήσει το παιδί τους – της έκανε κακό, πριν προβεί ο ίδιος στο απονενοημένο διάβημα. Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με την εν λόγω εκπομπή, όταν η μητέρα της 37χρονης εγκύου πληροφορήθηκε ότι ο σύντροφός της αυτοκτόνησε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι εκείνος είχε σκοτώσει την κόρη της.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 37χρονης – η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της – αγωνιώντας για την τύχη του παιδιού της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο της ρωτώντας να μάθει γι’ αυτήν. Σύμφωνα με τη μητέρα της Ντέσι, εκείνος της είπε πως η 37χρονη γυναίκα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία για να δει κάποιες φίλες της.

«Επέμενα πως δεν έχει φίλες στο εξωτερικό και μετά τ’ άλλαξε και μου είπε πως μπορεί να ήταν στη Βουλγαρία ή στη Θεσσαλονίκη. Πού θα πήγαινε χωρίς λεφτά αφού δεν είχε πληρωθεί από τη δουλειά της; Χωρίς να πάρει μαζί της ούτε ένα ρούχο; Χωρίς να κλειδώσει το σπίτι της; Μας έλεγε ψέματα…», δήλωσε με νόημα η μητέρα της αγνοούμενης, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της

«Κλαίω και παρακαλάω τους αστυνομικούς να μου πουν κάτι… Τι απέγινε το παιδί μου; Ποιος θα με βοηθήσει να τη βρω;», πρόσθεσε εμφανώς συγκινησιακά φορτισμένη η μητέρα της 37χρονης, η οποία – σύμφωνα με την εκπομπή – το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν την ενημέρωσαν για την αυτοκτονία του συντρόφου της κόρης της ήταν ότι εκείνος την είχε σκοτώσει. Η μητέρα της Ντέσι έφτασε εσπευσμένα στο Ρέθυμνο, όπου ζούσε εδώ και χρόνια η κόρη της, αφού ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της. Στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 37χρονη, υπήρχαν παιχνίδια και μωρουδιακά – προφανώς – για το κοριτσάκι το οποίο κυοφορεί η Ντέσι.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, η μητέρα της αγνοούμενης, η κόρη της την είχε επισκεφτεί πριν λίγο καιρό στη Βουλγαρία, ζητώντας τη συμβουλή της αναφορικά με την εγκυμοσύνη της. Ειδικότερα, φέρεται να της είπε ότι ήθελε όσο τίποτα άλλο να κρατήσει το μωρό, ωστόσο ήταν προβληματισμένη από το ότι ο σύντροφός της ήταν κάθετα αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο. «Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα τη βοηθούσαμε…», είπε η μητέρα της, προσθέτοντας με δάκρυα στα μάτια: «Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δε θέλω, να ζει…».

neakriti.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications