Μήνυμα του Τραμπ: Θα βρω τους προδότες στον Λευκό Οίκο - για τα τσιράκια αυτών των λεγομένων εγκύρων πηγών αριστερών ψευδών ειδήσεων
 Μήνυμα του Τραμπ: Θα βρω τους προδότες στον Λευκό Οίκο - για τα τσιράκια αυτών των λεγομένων εγκύρων πηγών αριστερών ψευδών ειδήσεων

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε εκ νέου τη Δευτέρα μια άκρως τοξική προειδοποίηση εναντίον όσων υπηρετούν στον Λευκό Οίκο και κάνουν διαρροές στον Τύπο.

«Οι ούτως καλούμενες διαρροές από τον Λευκό Οίκο είναι μια τεράστια υπερβολή από μέρους των μέσων ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων, προκειμένου να μας κάνουν να φαινόμαστε όσο χειρότεροι είναι δυνατόν. Τούτου λεχθέντος, αυτοί που κάνουν τις διαρροές είναι προδότες και δειλοί, και θα βρούμε ποιοι είναι!», διεμήνυσε ο Τραμπ, σε απειλητικό τόνο, μέσω Twitter.

Η προεδρική οργή πιθανότατα συνδέεται με την πολεμική που γέννησε μια φράση που εκστόμισε η Κέλι Σάντλερ, στέλεχος της ομάδας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, για τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια μιας κλειστής, εσωτερικής συνάντησης, η Σάντλερ φέρεται να είχε αποφανθεί πως η αντίσταση που πρόβαλε ο Μακέιν στον διορισμό της υποψήφιας για την ηγεσία της CIA δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού «θα πεθάνει ούτως ή άλλως».

Λίγους πρώτους μήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία, ο Τραμπ είχε ήδη καταφερθεί με μένος εναντίον όσων έκαναν «παράνομες διαρροές» στον Τύπο και είχε τονίσει πως αυτό έπρεπε να «σταματήσει».

Στην Ελλαδα πάντως έχουν στην πρώτη θέση οχι μονο του συστήματος άλλα και κομμουνιστών, σχολιάστε κάπου σε μια έγκυρη πηγή μαζικής αποβλάκωσης, υπέρ του Παπαδόπουλο και της χούντας για να εκδηλωθούν, θα δείτε αμέσως πως θα σας απαντήσουν μισθωμένα troll antifa με ψεύτικα ονόματα και οχι μόνο δήθεν ως άσχετοι,ακόμα και σε ιστοσελίδες που δεν πάει καν το μυαλό σας οτι ειναι αριστερές! τους έχουν να κάνουν προπαγάνδα ακομα και με σχόλια βάζοντας λινκ απο αλλες επίσης αριστερές πήγες αριστερών fake news, εκτός να πατούν like και share, ο Συριζα και γενικά οι κομμουνιστές έχουν επίσημα χιλιάδες μισθωμένα troll που γυρίζουν ακόμα και στο facebook και δεκάδες κρυφο-αριστερές ιστοσελίδες παραχάραξης της ιστορίας και της αληθείας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications