Είχε κάνει έκτρωση πριν τρία χρόνια η 19χρονη που σκότωσε το παιδί της στην Πετρούπολη
Είχε κάνει έκτρωση πριν τρία χρόνια η 19χρονη που σκότωσε το παιδί της στην Πετρούπολη

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την 19χρονη στην Πετρούπολη που γέννησε στην μπανιέρα και στην συνέχεια σκότωσε το μωρό της, έχοντας συνεργό την 52χρονη μητέρα της, η οποία πέταξε το νεογέννητο στον κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της 19χρονης, Σπύρος Δημητρίου, αλλά και η ίδια στην απολογία της, η μητέρα είχε ξανακάνει έκτρωση στην Λήμνο όπου ζούσε πριν τρία χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεσή της: «Έχω χάσει τον μπαμπά μου πριν από έξι χρόνια και ζω με τον αδελφό και τη μητέρα μου. Μέχρι 2016 μέναμε στη Λήμνο. Από εκεί φύγαμε και ήρθαμε Αθήνα γιατί είχα μπλέξει με ένα παιδί από την Αλβανία που το λέγανε H.I και τον φώναζαν Γιώργο. Είχαμε σχέση έναν χρόνο. Καταλάβαμε ότι ήμουν έγκυος , αλλά το καταλάβαμε νωρίς και αποφάσισα να κάνω έκτρωση γιατί ήμουν πολύ μικρή και οι δικοί μου, ήθελαν να ξεκόψω από αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος, ο Γιώργος, με χτύπαγε , μου συμπεριφερόταν άσχημα γιατί έπινε και μας είχε φάει πολλά λεφτά».

Η19χρονη ανέφερε πως πριν τρία χρόνια είχε αντιληφθεί εγκαίρως ότι κυοφορεί, πράγμα που δεν συνέβη σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη υποστήριξε πως αυτή την φορά κατάλαβε πως ήταν έγκυος όταν περίπου είχε φτάσει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο με το σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυροειδή και τρώω κιόλας. Νόμιζα ότι ειχα πάρει κιλά. Μετά την Πρωτοχρονία κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κωστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω».

Πως συνέβη το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υποστηρίζει πως κατάλαβε ότι ήταν έγκυος όταν βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης της.

«Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Στην κατάθεσή της είπε: «Κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος όταν έφτασα στους 7 μήνες. Δεν το είπα ποτέ στην μάνα μου. Εκείνη όμως ήταν στο μπάνιο και με βοήθησε να γεννήσω. Όταν βγήκε η μητέρα μου από το μπάνιο, τότε το έπνιξα το μωρό.

Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Του έσφιξα το λαιμό με ένα κορδόνι για να σταματήσει να κλαίει. Το παιδί όμως έβγαλε αίμα από το στόμα και τις ζήτησα χαρτοπετσέτες για να σταματήσω το αίμα. Η μάνα δεν έβλεπε όμως τι έκανα, ήταν έξω από την μισάνοιχτη πόρτα του μπάνιου και μου έδινε τις χαρτοπετσέτες. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αναπνέει».

Από την πλευρά της, η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει ότι πράγματι βοήθησε την κόρη της να γεννήσει και ότι ήταν εκείνη που έριξε το μωρό στα σκουπίδια, αφού η κόρη της ήταν στο κρεβάτι.
Η ίδια είπε στην απολογία της «Χτύπαγα την πόρτα και την ρωτούσα «τι κάνεις μέσα τι κάνεις μέσα». Όταν μου άνοιξε, μπήκα μέσα και βρήκα το παιδί νεκρό μέσα στη σακούλα».

Το χρονικό της εξιχνίασης

Τρεις μήνες μετά, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση και προχώρησε στη σύλληψη δύο γυναικών, μιας 19χρονης και μιας 54χρονης, μητέρας και κόρης (γιαγιά και μητέρα του άτυχου βρέφους).

Οι δυο γυναίκες είναι κάτοικοι της περιοχής. Η εγκυμοσύνη, σύμφωνα με την νεαρή ήταν αποτέλεσμα μιας περιστασιακής σχέσης και η ίδια δεν ήθελε το παιδί. Η ίδια αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη αργά και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε έκτρωση, ενώ η μητέρα της στα τελευταία στάδια είχε αντιληφθεί και εκείνη την κύηση της κόρης της.

Οπως ομολόγησε η 19χρονη γέννησε μόνη της στο μπάνιο και στη συνέχεια έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο το μωρό της και του έβαλε χαρτοπετσέτες στο στόμα για να μην ακούγονται τα κλάματά του.

Στη συνέχεια, η 54χρονη μητέρας της πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπδιιών της περιοχής.

Η 19χρονη ομολόγησε τη δολοφονία του βρέφους, η 54χρονη ότι το πέταξε, όχι όμως ότι είχε συμμετοχή στη δολοφονία του βρέφους.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μην γράφετε ότι είναι ελληνίδες:
Δεύτερο κρούσμα Αλβανίδας πολιτογραφημένης ως..... Ελληνίδα με θύμα νεογέννητο μωρό .

Το διαβάσαμε από το: Δεύτερο κρούσμα Αλβανίδας πολιτογραφημένης ως..... Ελληνίδα με θύμα νεογέννητο μωρό . http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_185.html#ixzz5FY5FGqY8

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications